İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer destekleyen Nvidia ekran kartı kullanıyorsan Nvidia Broadcast kurup RTX Voice özelliğindeki gürültü engellemesini kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Diğer gürültü engelleme teknolojileri gibi sesi bozmuyor ve çok başarılı.

Destekliyor evet ama performans düşüşü yaşatıyor uzun süre kullandım GPU kullanım yüzdesi fazla oluyor genelde boştayken bile o yüzden kullanmıyorum.

Hocam selam benim bir sorum olacaktı ama bu sol kulaklığın oradaki tekerlek tam olarak ne işe yarıyor ve bende onu en sona getirince sağ kulaklıkta bir white noise benzeri bir sorun oluyor ama sizde de öyle mi? Kulaklığı bugün aldım ona göre iade veya değişim talebinde bulunacağım yarın.

Bende öyle bir problem olmuyor.

Bende öyle bir problem olmuyor.

Sizce iade etmeli miyim bugün MediaMarkt üzerinden elden aldım. Çok hafif bir ses ve sadece sağ kulaklıkta oluyor ve iade etsem kaç günde iade alırlar? Bu durum dışında kulaklığı gerçekten çok beğendim ses kalitesi olarak bayağı bir fark hissettim eski kulaklığıma göre sadece bu ses durumu biraz canımı sıktı.

Tekerleğin son sesten biraz daha kısık kullanın işe yarıyorsa bence öyle kullanın, ses şiddetinden başka bir avantajı yok ama gene de size kalmış iade süresi filan tamamen garantinin durumuna bağlı ne kadar süreceği ama tahminen 1-2 hafta içinde sonuçlanır.

Hocam bugün kulaklığı bir kez jak ile bilgisayara bağladım ve sonrasında o ses kayboldu ancak ileride tekrardan ortaya çıkar mı bilemiyorum sizce iade edip yeni ürün talebinde bulunmalı mıyım yoksa nasıl olsa ses gitti deyip bu şekilde kullanmalı mıyım?

Tamamen size kalmış bir durum sizin adınıza karar vermek zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…