İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de Pro olmayan sürümü var ara sıra THX'in sapıtması dışında memnum. Bu arada Auto modunda otomatik tespit edemiyor bende sizde de öyle mi?
Şunu da sorayım tekerlekteki ses ayarını hangi düzeyde tutuyorsunuz? Ben biraz araştırdım ve %50 civarı tutmanın faydalı olacağı yazılmıştı.

Faydalı olur mu bilmem ama bana %50 yetiyor oyunlarda. Müzikte tam açıyorum bu arada.

Eki Görüntüle 1562831
THX kapalı.

Eki Görüntüle 1562832
Bass boostu kapatabilirsin. Ayrı kulaklık pad kullandığımdan açtım.
Teşekkür ederim dostum. Ayar değişikliği yapmadım fakat dün öğleden sonradan beri kulaklığın sol kulağından ses çok az geliyor gibi. Bariz bir şekilde videoların sesini sağ taraftan alırım. Oyunlarda pek takip etmedim ama gerçekten aşırı bariz.
Edit : Sorunu çözdüm, redditte aynı problemi yaşayan birinden.

Son düzenleme:
Nasıl çözdüğünü söylersen başkaları da faydalanabilir.

Right click bottom right on the speaker -> open sound settings -> sound control panel -> click on the headset -> properties -> levels -> balance and then make the sides equal

Sağ altta ses simgesine sağ tıklıyoruz -> ses denetim masası -> ses aygıtlarından birine sağ tıklıyoruz -> düzeyler -> ikisini de eşit seviyeye getiriyoruz.

İşin ilginç yanı kendi kendine yapmış olması. Önceki gün iyiyken bir diğer gün böyle sorun çıkmıştı.

Hocam kulaklığı hala öneriyor musunuz ?
BF5, BF2042 ve World War 3'te aktif kullanıyorum. Müzik dinlerken de çok keyifli. Rakibi sayılacak Logitech G Pro X Wireless'dan fiyat olarak uygunsa alınabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…