İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu inceleme videosunu buldum. Burak Şolt çok fazla kukaklık denemiş, rekabetçi oyun oynayan ve müzik konusunda takıntı seviyesinde titiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada Nova 7'nin fiyatları:

Burak Şolt'un incelemesine baktığımda Arctis Nova 7'nin balarısı oyunda ses kasmak. Müzik dinleme konusuna girmediğini vurguluyor. Sonuçta firma yolluyor. O konuda firmayı da gücendirmeyip incelemeye göre ürün alacakları müzik konusunda uyarıyor. Konforu konusunda da uyarıyor. Son saniyelerde oyun maratonunuz kısaysa diye bir cümlesi var. Mikrofon kalitesi Razer Blackshark V2 Pro ile aşağı yukarı aynı gibiler.
Sadece oyunda ses kasma odaklı, müzik performansı kötü, konforu kötü bir kulaklığa göre fiyatı yüksek bence. Amacım sadece ses kasmak ise daha uygun fiyata Hyperx'in kablosuz kulaklıkları var, üstelik konforda daha iyilerdir.

Son düzenleme:
Bende yeni aldım BlackShark v2 Pro. Önereceğiniz bir ayar veya başka birşey var mı?

Bende yeni aldım BlackShark v2 Pro. Önereceğiniz bir ayar veya başka birşey var mı?
THX desteklenen oyunlar listesine buradan bakabilirsin:
Burada desteklenen oynadığın oyunu görebiliyorsan THX modu içerisinde Competitive ve Environmental seçeneklerini seçip bir deneme yapabilirsin. Normal modlardan daha iyi yön tayini yapabildiğini düşünüyorum ancak ses deneyimi hâlâ berbat. Bu yüzden yardımcı 7.1 programları kullanmaya başladım. Hepsi bundan daha iyi.

THX SPATIAL AUDIO açık şekil de mi kullanılmalı? Bende açık şuan da Auto modda.
Windows varsayılan çıkış cihazı blackshark v2 pro mu seçili olmalı THX Spatial AUDIO mu sizce?
Sizin önereceğiniz birkaç ayar var mı mikrofon için vs? Oyun da sesler tuhaf geliyo mesela ya da ben alışamadım yeni olduğu için.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…