İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
THX açık ise Windows üzerinden varsayılan çıkış cihazı olarak THX Spatial Audio'yu seçin. THX'in ses üzerindeki ayarları bu çıkış ile aktif oluyor. Discord'da ise çıkış cihazını Blackshark V2 Pro seçin eğer THX seçili iken ses alamazsanız.
Ağırlıklı olarak Battlefield 2042, biraz BF5 ve World War 3 oynuyorum. Bu oyunlarda THX özellikle ayak seslerini kasmada işimi zorlaştırıyor. Patlama ve araç sesleri ile çevresel ses deneyimini arttırayım derken adım sesini seçmek zorlaşıyor.
Bu yüzden Windows'ta varsayılan cihaz olarak Blackshark V2 Pro seçiyorum ve Synapse üzerinden THX'i kapatıyorum. Sadece EQ üzerinden ayar çekiyorum. Böylece çok rahat adım sesi kasıyorum. Uzaklardaki adım seslerini de kasıyorum bu şekilde.

Buradaki EQ ayarları:
Eki Görüntüle 1562831
THX kapalı.

Eki Görüntüle 1562832
Bass boostu kapatabilirsin. Ayrı kulaklık pad kullandığımdan açtım.

Teşekkürler deneyeceğim. Sesler boğuk gibi geliyo sanki silah sesleri vs. Ayar yapmadığım için mi böyle acaba default kullanıyorum şuan da. EQ ayarı ne yapmalıyım ses rahat kasmak için?

Teşekkürler deneyeceğim. Sesler boğuk gibi geliyo sanki silah sesleri vs. Ayar yapmadığım için mi böyle acaba default kullanıyorum şuan da. EQ ayarı ne yapmalıyım ses rahat kasmak için?
Alıntı yaptığım mesajdakileri uygula bence. Bass boostu kapayarak tabi ki.

Bir ekleme yapayım. Bugün R6 Siege kurup oynadım. Bu oyunda sesi daha iyi kasmak için THX'i Auto yapmanızı öneririm.
Oyundan oyuna fark ediyor. Bu oyun için THX'in açık olduğu ayrı bir profil yaptım Synapse üzerinden.

Son düzenleme:
Denedim ama istediğim sonucu yine alamadım. Oyun da sadece ses çok boğuk geliyor gibi değişik yani. Anlayamadım bir türlü.

Hocam az önce ben de yeni konu açtım bununla ilgili. Bazı oyunlarda güzel kimisinde iğrenç derecede kötü geliyor sesler.

Hocam az önce ben de yeni konu açtım bununla ilgili. Bazı oyunlarda güzel kimisinde iğrenç derecede kötü geliyor sesler.
Evet anlayamadım bende. Müzik performansı vs. herşeyi çok güzel. FPS oyunları oynarken sesler boğuk gibi geliyo sanki. Değişik yani anlatamıyorum tam olarak. Yok mu bunun iyi bir ayarı çözsek.

Kulaklık olayı diğer ekipmanlara göre çok farklı olay kimisi çok beğenirken kimisi beğenmiyor herkesin duyum aralığı farklı.
Belki sese alışmanız gerekebilir yeni kulaklık sonuçta. İnternetteki ayarlara bakabilirsiniz en kötü, bir kaç kişi paylaşmıştı yabancı forumlarda deneyebilirsiniz, eğer gene de memnun kalmazsanız son çare iade etmeyi deneyin derim.

Sound Normalization ayarını açıyorum 80' de bırakıyorum ben ve ekolayzır Game'de bırakıyorum o şekilde oynuyorum.

THX Kapalı mı kullanıyorsunuz? kulaklığın soldan sesini fulleyerek mi kullanıyorsunuz?

THX Kapalı mı kullanıyorsunuz? kulaklığın soldan sesini fulleyerek mi kullanıyorsunuz?
THX genelde kapalı, Apex'te açıyorum bir tek. Soldaki teker bende sonda. Sound Normalization ile Game ekolayzır ile kullanıyorum bazen Movie seçiyorum manuel ekolayzır ayarlamakla üşeniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…