İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arctis 9 eski model olsa da Nova 7'den iyi diye biliyorum. Bütçen yeterse Arctis 9 derim.

İnstagram varsa Burak Şolt bu tarz kulaklıkları incelemiş birisi ona sorabilirsin. Arctis 9 sesi çok düz olduğunu müzik dinlersen keyif vermez ama ses kasmada çok iyi bir kulaklık olduğu söylemişti. Nova'yı da beğendi ama konforu düşük buldu.

Hocam internet hızının ne kadar önemi var veya var mı bu tarz kulaklıklar için? Ben superonline kullanıyorum internet bağlantısı gittiğinde vs kulaklık ile bağlantım kopar mı?

Hocam internet hızının ne kadar önemi var veya var mı bu tarz kulaklıklar için? Ben superonline kullanıyorum internet bağlantısı gittiğinde vs kulaklık ile bağlantım kopar mı?
Nereden duydunuz onu bilmiyorum ama ikisi birbirinden bağımsız. Kulaklığın kendi adaptörü var direkt oradan besleniyor.

Nereden duydunuz onu bilmiyorum ama ikisi birbirinden bağımsız. Kulaklığın kendi adaptörü var direkt oradan besleniyor.
Bilmediğimden soruyorum hocam, cahillik Wireless diyince benim aklıma direk internet geldi. Anladım hocam teşekkürler O zaman alıyorum kulaklığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…