İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler hocam peki sizce bu mu logitech g pro x wireless mi?

Teşekkürler hocam peki sizce bu mu logitech g pro x wireless mi?
3.5 MM jack ile bataryadan bağımsız çalışabilmesi, piyasafaki sanal surroundlar içinde ses kasmada en başarılısı olması, geniş frekans aralığı ile müzikte daha başarılı olması, fiyatının daha uygun olması ile Blackshark V2 Pro derim.
Logitech Pro X Wireless'ın gözüme batan artısı değiştirilebilir kulaklık padleri olması.
Her ikisinin de ses ve mikrofon yazılımları aynı işi yapıyor. Razer'ın THX Spatial Audio çok başarılı.

1.jack ile kullanınca batarya bozulmuyor mu?
2. birde bazıları şarjı bitince şarja taktıklarında şarjı dolarken kullanıyorlarmış peki böyle batarya bozulur mu yoksa ona göre mi üretilmiş?
kusura bakmayın baya sordum

3.5 MM jack takınca kablosuz bağlantı ve batarya devre dışı kalıyor. Ses için gücü klasik şekilde 3.5 MM jack ile alıyor bu senaryoda.
Şarja takılı kullanımda bir sorun göremedim yorum ve incelemelerde. Uzun dönem kullanımlarda da böyle bir sorun yazan göremedim. Zaten şarj kablosu USB 2.0 hızında. Akım USB 3 stsndartına göre az. 3 saatte şarj olıyor. Yavaş şarj az ısınma ve uzun batarya sağlığı/ömrü demek.
Batarya kullanımını saat saat ölçtüm. Kullanımlarımın %70'inde %50 ses seviyesinde (oyunlarda yetiyor da artıyor), geriye kalan %30'unda %100 ses seviyesinde ( müzik dinleme) kullandım. Toplam 23 saat gitti şarjı.

Yani şarj edeceğim zaman USB 2.0 portuna mı takmalıyım?
E peki bu şarj olurken biz kullanınca bir yandan da o şarjını doldururken biz de azaltıyoruz aynı laptoplarda şarjda oynamak gibi bu da uzun kullanımda batarya ömrünü kısaltmaz mı?

USB 3.0 portuna da taksan USB 2 olarak çalışır, sorun olmaz. Şarj olurken aynı anda kullanım sorun olsaydı üreticiler bu hususta tavsiyede bulunurdu. Ayrıca kablosuz oyuncu ekipmanının şarjının bittiğini kullanmak için bilgisayarı ve ekipmanı açtığımızda fark ederiz genelde. Oyun oynamak vs. için bilgisayar başına oturmuşken 3 saate yakın süre şarjını beklemek çok ters bir durum.

haklısınız hocam ben yine de ara ara kullanırım ne olur ne olmaz siparişi verdim dediğim gibi benim için önemli olan eklem yerlerinin sağlamlığı ve batarya çok teşekkürler yardımlarınız için.
Kulaklıkları bugün aldım ve bir şey fark ettim güç düğmesi çıkmıyor ama biraz sallanıyor ve hafif bir ses çıkarıyor, sizde de var mı?
Kulaklıkları bugün aldım ve bir şey fark ettim güç düğmesi çıkmıyor ama biraz sallanıyor ve hafif bir ses çıkarıyor, sizde de var mı?

Son düzenleme:
Mikrofon kapatıp açma düğmesi gibi içeri giren tuş değil güç düğmesi. Evet ses çıkarıyor oynattıkça. Gayet normal geldi bana. İçine girip çıkan yaylı bir mekanizma olmadığından o gevşeklik normal geldi bana.
Ya siz çok titizsiniz ya da ben pek takmıyorum bu kadar şeyi. Tezgahın arkasında nasıl yapıldığını az çok tahmin etiğimden o kadar da ayrıntıya bakmıyorum belki de.

Aslında bende pek takmazdım ama bundan önceki kulaklığı logitech di ve ondada güç tuşu böyleydi ama sallanma ve ses çıkarma diye bir şey yoktu bu tuş yalamaymış gibi oynayıp ses çıkartınca bozukmu diye şüphelendim.
hocam yarın ürünü değişime gönderiyorum kabul edilirse. Şansıma kulaklığın sesini kısarken en kısığa yaklaştığında sol kulaklığın sesi kesilip sadece sağdan veriyor sesi ve hafif bir parazitlenme gibi oluyor sesi değiştirince düzeliyor Bilmiyorum driver güncellemesi ile düzelir mi ama değiştirilirse daha iyi olur. Sizce değişim yapılır mı?

Son düzenleme:
Türkiye'de olumsuz sonuçlanırsa, Razer uluslararası siteden dile getir sorununu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…