İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ellerinize sağlık, çok güzel bir inceleme olmuş. Sizce bu kulaklığın ses profili tam olarak nasıl tanımlanabilir? Hiçbir ayar yokken tabi. Tiz ağırlıklı gibi gözüküyor
İlk aldığımda kurcalarken ben de öyle düşünmüştüm. Müzik için EQ ile bass seviyelerini arttırıyordum. İlk başlarda tatlı gelse de uzun süre dinleyince kafa şişiriyor bass ağırlıklı EQ. Müzik ve film için en ideali Default EQ ve diğer ayar:

Rainbow Six ve BF5 gibi FPS oyunları için:

Warzone pek oynamıyorum ama en son bunda karar kıldım:

Spotify Premium'a geçip ses kalitesini Çok Yüksek seçerseniz Dafault EQ ile güzel bass-tiz-mid sesler alındığını farkedersiniz. Sanal kart ile 1 TL limit oluşturup Premium deneme alabiliyorsunuz. Tidal'in Premium'unu denedim bu yöntemle. En üst kalitede Tidal ile kulaklık ses kalitesi çok fark ediyor. Tidal'in şöyle bir sorunu var, birçok şarkının en üst kalitede kaydı yok. En üst kalitede deneyimlediğim şarkılar ile Spotify Premium ile aynı şarkıyı en üst kalitede dinledim. Tidal çok kaliteli en üst kalitede aynı şarkıda.
Baslar, tizler ve midler soft bir hal alıyor gibi Tidal'in en üst kalite ses seviyesinde. Tarifi zor ama bariz kaliteli.
Bu kulaklık oyunlarda hile gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu oyunu hangi ayarda oynadınız. THX açık mıydı? Manual yada Auto? Gerçekten güzel geliyor sesleri.
THX Auto'da kullanıyorum. Oyunun ses ayarında Output Configuration Auto, Sound Present 3D Headphones seçili.
Grafik olararak Birçok ayar High seçili, Post Process Quality Medium seçili.

THX Auto'da kullanıyorum. Oyunun ses ayarında Output Configuration Auto, Sound Present 3D Headphones seçili.
Grafik olararak Birçok ayar High seçili, Post Process Quality Medium seçili.
Manual seçip Competitive Mode ve Environmental Mode olan modlarını denediniz mi oyunun ekleyip seçip? Bir de öyle deneyin isterseniz.
Yada denediniz mi? Belki hoşunuza gitmemiştir.

Manual seçip Competitive Mode ve Environmental Mode olan modlarını denediniz mi oyunun ekleyip seçip? Bir de öyle deneyin isterseniz.
Yada denediniz mi? Belki hoşunuza gitmemiştir.
Söylemeyi unuttum ek olarak oyunlar için şu EQ ayarını kullanıyorum:

Manuel modlardan Competitive bir işe yaramıyor. Salt tiz ağırlıklı arttırılmış stereo gibi çalışıyor. Salt sağ ve sol ses ağırlıklı gibi, yön vs. belli olmuyor. Auto'da Environmental Mode kullanıyor gibi geldi.
Kurulu oyunları Synapse otomatik görüyor ve desteklenen mod ne ise çok iyi sonuç veriyor. BF1, BF5, COD (Hardcore Search&Destroy modu), R6 Siege'de Auto ile çok iyi sonuç alıyorum, tabi ki ayarladığım EQ ile destekleyince.

Doğru dediğiniz gibi Competitive modu özellikle çok tizleştiriyor. Environmental bir tık daha iyi iş yapıyor gibi. Resident Evil 2 Remake oyununda çok iyi çalışıyordu. Merak etmiştim yazılım kaynaklı bir şey mi bu çok tizleştirme diye öyleymiş.

Hocam kulaklığım değişti ve yenisinde sıkıntı yok.Ama uygulamadaki şu turunlu üçgen içinde ünlem olan şey nasıl gidiyor.Yabancı profil ayarlamalarında hiç öyle bir şey yok.İlk zamanlarda da bende de yoktu ama şimdi çıktı ve basıyorum ayarlıyo yinede gitmiyo

Bende de gitmiyor. Wireless USB alıcıyı farklı USB portuna takarsanız o ünlemin işlemini tekrarlayın. Discord, Zoom, OBS gibi programlar için uyumsuzluk vs. olabiliyor. Bunlar varsayılan ses aygıtı olarak diğer ses aygıtını seçmiş olabiliyor.

O işaret hep var aslında hata değil, sadece oyun veya uygulama girildiğinde varsayılan sesi ayarlamaya çalışıyor diye düşünüyorum bazen oyuna girince özel ekolayzırı yapması gerekirken yapmayınca onu seçince yapıyordu örneğin.

r
Peki hocam önceden profiller arası geçiş yaptığında alttan profilin değiştiğinin bildirimi geliyordu ama şimdi gelmiyor onun bir ayarı varmı acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…