İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
THX sesi biraz daha fazla dağıtıyor o yüzden olabilir. Bana da başta öyle geldi ancak çoğu 7.1 böyle sesi dağıtıyor denince alıştım bir şekilde. Ne kadar bütçeniz var?

THX sesi biraz daha fazla dağıtıyor o yüzden olabilir. Bana da başta öyle geldi ancak çoğu 7.1 böyle sesi dağıtıyor denince alıştım bir şekilde. Ne kadar bütçeniz var?
Bütçede sıkıntı yok ancak istediğim gibi bir şey olursa 4.500₺ vermeye razıyım.

Bütçede sıkıntı yok ancak istediğim gibi bir şey olursa 4.500₺ vermeye razıyım.
O kadar uçmanıza gerek yok. V2 kullanıp beğenmemiş birisiniz. Bana kalırsa JBL Quantum 800 veya Ona olurdu, JBL markasına ben ön yargılıyım normalde ama bu üst seviye iki modeli genel olarak beğenilmişti.

O kadar uçmanıza gerek yok. V2 kullanıp beğenmemiş birisiniz. Bana kalırsa JBL Quantum 800 veya Ona olurdu, JBL markasına ben ön yargılıyım normalde ama bu üst seviye iki modeli genel olarak beğenilmişti.
Sanırım benim istediğim açık tasarımlı kulaklıklar. Derinlik algısı yaratmaları ve yön tayıni yapmam yeterli. Arkadaş Sennheiser 38X kulaklık incelemesi atmış bununla alakalı. Bayağı ilgimi çekti açıkçası. Test etmeyi planlıyorum.

O zaman incelemenizi bekleriz.

Hocam elinize sağlık aynı kulaklığı aldım ama Discord üzerinden karşıya giden sesin hep kötü olduğunu söylüyorlar aynı zamanda çağrı merkezinde çalışıyorum kullandığımız programdada test ettiğimde ses kötü gidiyor fakat Windows üzerinde ben test ettiğimde bir sorun yok buna benzer bir sorun yaşadınız mı?

Kayıtta bende de iyi, Discord'da kimisi iyi diyor kimisi kötü. Ben de herkesin kulaklık ve EQ gibi ayarlarının farklılığındandır diyordum. Çok garip bir durum. Discord veya bazı programlar ya kalite düşürüyor ve bu düşürme algoritması bu kulaklıkta diğerlerine göre çok şey götürüyor ya da windows sesi kaynaktan hedefe götürürken yine kalite düşürüyor.
Telefonda farklı bir Discord hesabıyla gir. Kulaklığın mikrofonundan konuştuğunda telefondaki Discord'da sesin nasıl olduğuna bir de sen bak.
Discord'da ses ayarlarında veri tasarrufu gibi mikrofon kalitesini düşürecek ayarları kapat. Aynı mantıkla çağrı merkezi proogramını da kurcala bence.
Ek olarak Discord'da arkadaşlarınla konuşurken Windows'tan da sesi kaydet ve kayıt dosyasını arkadaşlarına yolla. Az önce konuşurken sesimi bu şekilde mi duydunuz diye sor bence. Maksat sorunu kesinleştirmek.

Bu işlemlerin hepsini defalarca yaptık diyebilirim fakat bir sonuca ulaşamadık konu hakkında Razer desteği ile görüşmeye devam ediyorum bakalım onlar ne diyecek ama farklı kablosuz kulaklık kullanan arkadaşlarımda böyle bir sorun yok bir tek Razer'da böyle bir durum gördüm garip.

Arkadaşlar ben de bu kulaklığı uzun süredir araştırıyorum. Konu sahibi güzel bir inceleme yapmış. Emeğine sağlık. Yalnız bu kulaklığın PS5'teki performansıyla ilgili Türkçe bir içerik bulamadım. Aranıza bunu deneyimleyen var mı acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…