İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En son firmware updatelerini yaptım, şu anda hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum. Discord'da da dert yanan yok ya da sesime alıştılar. BF2042 ilk çıktığında ses kasmak çok zordu. Tüm herkes için geçerliydi ama oyun yamalarla düzeldi, BF5 gibi adım sesleri vs. çok rahat kasılıyor. Müzikte ücretli Spotify veya YouTube Premium ile Youtube Music üzerinden aynı şarkıyı dinleyince farkı anlıyorsunuz. Tidal HI-FI gibi gerçekten kaliteli kayıtta ise bu kulaklık kendini tam gösteriyor. Aynı şarkı ile karşılaştırdım hepsini, kaliteli kaynak ile bu kulaklığın neden bu fiyat olduğunu çok bariz anlıyorsun.
Bilgisayar'a WhatsApp'ı kurup sesli görüşme yaptım, ses kaydı yolladım mesaj ile. Mikrofon sesi gayet normal. Bu fiyat bandındakiler gibi. Corsair HS80 var, mikrofonu efsane ama diğer her konuda pek tatmin etmez. Fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir ürün Blackshark V2 Pro.

Evet Blackshark V2 kullanıyordum, indirimde görünce V2 PRO aldım ses kalitesi neredeyse aynı yada o kadar yakın. Bu iyi bir şey mi bilmiyorum, firmware denemedim henüz belki sesi bozar yada değiştirir diye o zaman yapmak gerekir diye düşünüyorum. HS80 zaten fiyatı uçtu.

Firmware update şiddetle tavsiye ederim. Bu tür cihazlarda firmware update çok çok nadir daha kötü yapar, aksine çok iyi ayarlanmışlardır ve gerçekten lazım olmasa firmware update çıkarmazlar.

Firmware update şiddetle tavsiye ederim. Bu tür cihazlarda firmware update çok çok nadir daha kötü yapar, aksine çok iyi ayarlanmışlardır ve gerçekten lazım olmasa firmware update çıkarmazlar.

Firmware denedim, fakat güncel dedi o yüzden güncellememe gerek kalmadı, fakat bir problem var bass boost açınca baslı müziklerde cızırdama yapıyor sizde de öyle mi?

Firmware denedim, fakat güncel dedi o yüzden güncellememe gerek kalmadı, fakat bir problem var bass boost açınca baslı müziklerde cızırdama yapıyor sizde de öyle mi?
Çoğunlukla öyle bozulma oluyor. Bazı kaliteli yabancı kayıtlarda olmuyor. Bunun için de Spotify Premium ve Youtube Premium ile Youtube Music üzerinden kaliteli kaydı dinlemelisin.

Çoğunlukla öyle bozulma oluyor. Bazı kaliteli yabancı kayıtlarda olmuyor. Bunun için de Spotify Premium ve Youtube Premium ile Youtube Music üzerinden kaliteli kaydı dinlemelisin.
Anladım normal o zaman teşekkürler.
Tidal desteklenmiyor, siz onu nasıl çözdünüz üye olamıyorum.

Son düzenleme:
Kulaklığın garanti hizmeti arenaydı sanırım, sizin de öyle mi? Çok rezil bir kargolama aşamaları olduğunu söyleyebilirim direkt onlara iletmek istedim ürünü anlaşmalı kargo şirketleri yokmuş. Bozuk ürün kullanıyorum 1 aydır kargolayamadığım için. İtopya da UPS ile gönderin diyor UPS şubesi de yok ki, adamların koskocoman deposuna gidip abi kargo vereceğim mi diyeceğim bir de.

İtopya'dan UPS kargo anlaşma kodunu isteyin. Kodu verecek firmayı arayın. Evinizden gidip alır. Ürün kutusuna lütfen garantiye gönderin diye yazı yazın. Onlar da Arena'ya gönderir. Bu şekilde gönderim yaptım ben.
Arena çok iyi değil ama kötünün kötüsü değil. Maalesef saçma politikaları var gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…