Razer BlackShark V2 vs BlackShark v2X

boobie

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, kulak üstü kulaklık arayışındayım ve bu ikisi arasında çok kaldım. Araştırdığıma göre ikisi de gayet iyi fakat V2 bir tık önde. Tabii aralarında şu anki piyasaya göre 1200 TL'lik bir fark var. Ana kartım B650M Tomahawk ses kartım realtek® ALC4080 codec. Ses kartına sahip olan V2 modelini tercih etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
V2 almanıza gerek yok jak girişinden daha iyi ses alırsınız ALC4080 ile.
Önerim:
https://www.amazon.com.tr/Sennheiser-Siyah-Çevreleyen-Oyuncu-Kulaklığı/dp/B00JQDOANK

Hocam aslında 7.1 için istiyordum v2'i. Genelde forumda hep V2 övülmüş ses performansı ile ilgili. Ses kasmaya odaklı oyunlar daha çok oynuyorum. Sizce 1200TL için 7.1 gerek var mıdır? Önerdiğiniz kulaklık v2X'den daha mı iyidir?

Hocam aslında 7.1 için istiyordum v2'i. Genelde forumda hep V2 övülmüş ses performansı ile ilgili. Ses kasmaya odaklı oyunlar daha çok oynuyorum. Sizce 1200TL için 7.1 gerek var mıdır? Önerdiğiniz kulaklık v2X'den daha mı iyidir?
V2'nin 7.1 simülasyonu başarılı ama anakartınızın ses yongası gayet iyi bu yüzden jak girişli Game Zero önerdim. V2X ise attığım kulakılığa rakip olabilecek bir ürün değil kesinlikle.

V2'nin 7.1 simülasyonu başarılı ama anakartınızın ses yongası gayet iyi bu yüzden jak girişli Game Zero önerdim. V2X ise attığım kulakılığa rakip olabilecek bir ürün değil kesinlikle.

V2 alıp onun ses kartını kullanmak mı daha mantıklı olur yoksa kendi ses yongamı kullanmak mı?

Hocam merhaba. V2 ile V2 X arasında çok büyük fark var. O yüzden V2 öneriyorum, daha iyi tabii alabiliyorsanız.. Ama bu 3.2k'lık fiyata değmez. V2 X Amazon'da var ama fahiş fiyata var.

En ucuz burada var. 1.9k ise MediaMark'ta var.

ALC4080 iyi bir codec, ama dediğim gibi bu V2'nin daha iyi bir kulaklık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. V2 ile V2X'in tek farkları ses farkı, o ses farkı ciddi anlamda fark atıyor ayrıca frekansları da farklı. Treble Accuarcy V2'nin daha iyi. Yani V2 daha iyi.

Hocam merhaba. V2 ile V2 X arasında çok büyük fark var. O yüzden V2 öneriyorum, daha iyi tabii alabiliyorsanız. Ama bu 3.2K'lık fiyata değmez. V2 X Amazon'da var ama fahiş fiyata var.

En ucuz burada var. 1.9k ise Mediamark'ta var.

ALC4080 iyi bir codec, ama dediğim gibi bu v2'nin daha iyi bir kulaklık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. V2 ile v2X'in tek farkları ses farkı, o ses farkı ciddi anlamda fark atıyor ayrıca frekansları da farklı. Treble accuarcy v2'nin daha iyi. Yani V2 daha iyi.

1200 TL'lik fark vereceğim eğer V2 alırsam. Bu bahsettiğiniz farkları 1200 TL fark verip almamı önerir misiniz? Ses kartım iyi olmasına rağmen değer mi? Önerdiğiniz başka bir kulaklık varsa onu da düşünebilirim bu arada. V2 almak istiyorum ama sadece MediaMarkt'ta kalmış hiç stoku yok ama v2X alırsam direkt mağazadan alacağım onun da rahatlığı var biraz.

V2 alırsam sizce kendi ses kartımı kullanmayıp Razer'ın ses kartını mı kullanmalıyım?

1200 TL'lik fark vereceğim eğer V2 alırsam. Bu bahsettiğiniz farkları 1200 TL fark verip almamı önerir misiniz? Ses kartım iyi olmasına rağmen değer mi? Önerdiğiniz başka bir kulaklık varsa onu da düşünebilirim bu arada. V2 almak istiyorum ama sadece MediaMarkt'ta kalmış hiç stoku yok ama v2X alırsam direkt mağazadan alacağım onun da rahatlığı var biraz.

V2 alırsam sizce kendi ses kartımı kullanmayıp Razer'ın ses kartını mı kullanmalıyım?
Daha pratik olduğu için razer ses kartını da kullanabilirsiniz. V2 alternatifi Cloud 2 var. Bende Cloud 2 kullanıyorum. Mikrofonunda dip ses yok, mikrofon sesi ortalama. Ses kalitesi mükemmel diyebilirim. V2 şu an çok pahalı bir durumda, Cloud 2 ara sıra indirime giriyor. Ses kalitesinden dolayı muazzam Cloud 2 önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı