Razer BlackShark V2 vs Cloud Alpha S vs Arctis 7 vs Cloud 2

Bütçe
1000
Hocam yurt dışı incelemelerine bakarsanız en iyi Stereo kulaklıklardan biri olduğunu görürsünüz.

Son düzenleme:
Dolar artığında felç oluyor hepsi o yüzden şu an yüksek hepsi öyle daha 2 saat önce Arctis kulaklıklar gözümün önünde 100 lira zam geldi. Rahatsız olması çok rahatsız ediyor mu?
Hayır. Ama Cloud II'den sonra taktığımda kesinlikle fark ettim. Alışıyorsun yine baya.
Eğer çok fazla kullanacaksan bu kulaklığı, bence Alpha S alma.
Sanırım Cloud II kadar rahat olmama sebebi, padlari. Cloud II'nin padlar kadifemsi ve rahatken bu garip bir şey. Su tutmayan kumaşlardan gibi. Ve daha dolgun. İçindeki malzeme de farklı muhtemelen. Bu daha sert bir süngere sahip olduğundan hissettiriyor kendini.
Benim düşüncem bu yönde.

Rahatlık Cloud 2 kalite Alpha S mi yani?

Yani, öyle diyebilirim. Ama aralarında uçurum yok. Cloud 2 de güzel.
Ha, eğer kafan çok büyükse Cloud 2 pek rahat ettirmiyor. Alpha S bir tık daha büyük dediğim gibi.

Teşekkür ederim bir sorum daha olacak mousen hala Pugio 2 ise sendede şarj sıkıntısı var mı bende kulanıyorum Pugio 2 şarj sıkıntısı var şarju olmuyor bir türlü çok zor oluyor.
Teşekkür ederim bir sorum daha olacak mousen hala Pugio 2 ise sendede şarj sıkıntısı var mı bende kulanıyorum Pugio 2 şarj sıkıntısı var şarju olmuyor bir türlü çok zor oluyor.

Evet Pugio II kullanıyorum.
Öyle bir şey yaşamadım. Ne kadardır kullanıyorsun?
Ben 50 gün önce falan almışım.
Çok kullanamıyorum bu sıralar ama pilin bitmesinden şikayetçi olmadım hiç.

Evet Pugio II kullanıyorum.
Öyle bir şey yaşamadım. Ne kadardır kullanıyorsun?
Ben 50 gün önce falan almışım.
Çok kullanamıyorum bu sıralar ama pilin bitmesinden şikayetçi olmadım hiç.

Benim de alalı 1 ay oldu pilinde sıkıntı yok zaten pilini şarj ederken sıkıntı kabloyu takıp takıp çıkartıyorum işine gelince oluyor ama zaten pili çok gidiyor 3 4 gün hiç takmadan götürdü beni.

Çok oyun oynayan birisiyim, mobilde işim gücüm yok. Hangisini tercih etmeliyim? (Bütçemi çok aşmasın. SS 7 öyle ama belki fiyatına değer diye koydum.)
Cloud 2 . Şahsen ben kullanıyorum memnunum . Hatta çoğu e sporcudur yayıncıdır onlarda kullanıyor . Örnek yayıncı : Wtnc , Unlost .
Çok kaliteli bir kulaklık . Zaten hyperx kulaklık konusunda hep iyi bir performans gösteriyor . Kısacası cloud 2 al diyorum seçimi sana bırakıyorum

2side onun kablosuzunu kullanıyor şu an blackshark v2, Cloud 2, Cloud Alpha S arasında gidip gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…