Razer BlackShark V2 vs Cloud Alpha S vs Arctis 7 vs Cloud 2

Bütçe
1000
Hocam yurt dışında popülerliğini sürdüren ama Türkiye'de bilinmeyen ürünlerden biri. Mikrofonu neredeyse tertemiz, ayrıca alan kişilerden neredeyse hepsi olumlu tepki veriyor.
2 eksisi var, kablosu biraz ince, dikkatli davranmanız lazım ki o kadar önemli değil, dışarıdan hiç ses almıyor, anneniz yemeğe falan çağırırsa dayak yiyebilirsiniz :D.

Dışarıdan ses almaması bence bir artı.

Alpha S kullanıyorum. Şu anda bu kulaklık bence gereksiz pahalı. 1300 civarlarında. Ben şansıma 1000 TL olduğu zamanlarda, 2-3 ay önce, Amazon.com.tr'de anlık bir indirimle 600 liraya almıştım. Elimdeki Cloud II'yi de sattım. 1000 lira hadi ama 1300 bence çok fazla.
Tüm kulaklıklar böyle arttı mı bilmiyorum.
Onun dışında Cloud II'den bir tık daha büyük, daha iyi sese ve mikrofona sahip. Ama, bence Cloud II kadar rahat değil.

Dolar artığında felç oluyor hepsi o yüzden şu an yüksek hepsi öyle daha 2 saat önce Arctis kulaklıklar gözümün önünde 100 lira zam geldi. Rahatsız olması çok rahatsız ediyor mu?

Dolar artığında felç oluyor hepsi o yüzden şu an yüksek hepsi öyle daha 2 saat önce Arctis kulaklıklar gözümün önünde 100 lira zam geldi. Rahatsız olması çok rahatsız ediyor mu?
Cloud Alpha aslında Cloud Alpha S'den daha iyidir, arada ki tek fark ses kartı.

Hocam yurt dışında popülerliğini sürdüren ama Türkiye'de bilinmeyen ürünlerden biri. Mikrofonu neredeyse tertemiz, ayrıca alan kişilerden neredeyse hepsi olumlu tepki veriyor.
2 eksisi var, kablosu biraz ince, dikkatli davranmanız lazım ki o kadar önemli değil, dışarıdan hiç ses almıyor, anneniz yemeğe falan çağırırsa dayak yiyebilirsiniz :D.

Kablosunun ince olması üzdü beni ben çok dalgınım kulağımda unuttum kulaklığı kapıdan çıkarken kulaklığın kablosu koptu şu an bantla yapıştırdım.

Kablosunun ince olması üzdü beni ben çok dalgınım kulağımda unuttum kulaklığı kapıdan çıkarken kulaklığın kablosu koptu şu an bantla yapıştırdım.
Hocam öyle tek bir yorum görmüştüm, büyük ihtimal çok fazla çekiştirdi.

Blackshark V2'nin kablosuzu olan Blackshark V2 Pro kullanıyorum. Almadan önce baktığım incelemelerde V2'nin tek eksisi Pro'ya göre mikrofonu bir tık kötü olması imiş. Diğer hususlarda aynı imiş. Yine de kullanıcı yorumlarına bakıp kronik sorunu var mı diye kontrol etmek lazım tabi ki. V2 Pro incelemem:

Zaten kablo derdinden kurtulmak için kablosuz istiyordum ama Arctis 7 olmuş 1700 lira bende ona verecek para yok Void düşünüyordum onda da dip ses deniyor Cloud 2 Cloud Alpha S gsp 300 ve blackshark V2 var.
Blackshark v2'nin kablosuzu olan blackshark V2 Pro kullanıyorum. Almadan önce baktığım incelemelerde v2'nin tek eksisi Pro'ya göre mikrofonu bir tık kötü olması imiş. Diğer hususlarda aynı imiş. Yine de kullanıcı yorumlarına bakıp kronik sorunu var mı diye kontrol etmek lazım tabii ki. V2 Pro incelemem:

Çok güzel inceleme yapmışsın tebrikler bende kablosuz istiyorum fakat dolar 8 olmuş V2 var şu an Pro'yu fiyatı yüzünden eledim zaten harici mikrofon alacağım yakında çok önemli değil mikrofon.

Bir şey sormak istiyorum hiç kulaklığı deneyebilme şansın oldu mu?
Blackshark v2. THX ile oyun için en iyisi.

Ben biraz cahilimde THX nedir?
Blackshark v2'nin kablosuzu olan blackshark V2 Pro kullanıyorum. Almadan önce baktığım incelemelerde v2'nin tek eksisi Pro'ya göre mikrofonu bir tık kötü olması imiş. Diğer hususlarda aynı imiş. Yine de kullanıcı yorumlarına bakıp kronik sorunu var mı diye kontrol etmek lazım tabii ki. V2 Pro incelemem:

Blackshark V2 X diye bir modeli var o V2 X in v2'den ne farkı var daha ucuz şu an V2 1000 TL iken X 700 TL.

Son düzenleme:
Zaten kablo derdinden kurtulmak için kablosuz istiyordum ama Arctis 7 olmuş 1700 lira bende ona verecek para yok Void düşünüyordum onda da dip ses deniyor Cloud 2 Cloud Alpha S gsp 300 ve blackshark V2 var.

Çok güzel inceleme yapmışsın tebrikler bende kablosuz istiyorum fakat dolar 8 olmuş V2 var şu an Pro'yu fiyatı yüzünden eledim zaten harici mikrofon alacağım yakında çok önemli değil mikrofon.

Bir şey sormak istiyorum hiç kulaklığı deneyebilme şansın oldu mu?

Ben biraz cahilimde THX nedir?

Blackshark V2 X diye bir modeli var o V2 X in v2'den ne farkı var daha ucuz şu an V2 1000 TL iken X 700 TL.
V2, V2X'ten bir tık daha iyi ses kalitesine, harici ses kartına ve pedleri deri değil de sünger olarak geliyor, mikrofonu çıkarılabiliyor ve kablosu çok daha esnektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı