Razer BlackShark V2 vs Cloud Alpha S vs Arctis 7 vs Cloud 2

Bütçe
1000
Fiyatında bir problem yok. Konuda bahsi geçen kulaklıklar 600 TL'ye satılıyorken de Pro X bu fiyatlarda satılıyordu. 1 sene öncesi için doğru olabilir ancak şu an değil.

Gsp 300 biraz eski geldi ve yukarlarda eksilerini anlattım bana göre olanları.

Fiyatında bir problem yok. Konuda bahsi geçen kulaklıklar 600 TL'ye satılıyorken de Pro X bu fiyatlarda satılıyordu. 1 sene öncesi için doğru olabilir ancak şu an değil.

Alpha S şu an en düşük 1.280 lira monitörüm 1500 lira güncel fiyatlar bunlar ya da ben tam olarak en dediğini anlamadım.
O zaman oyumu blackshark v2'den yana kullanıyorum. Konu eskilikse Cloud II hepsini döver çünkü

Evet Cloud 2 5 yıllık kulaklık.Baya eski

Alpha S şu an en düşük 1.280 lira monitörüm 1500 lira güncel fiyatlar bunlar ya da ben tam olarak en dediğini anlamadım.

Evet Cloud 2 5 yıllık kulaklık.Baya eski
G Pro X fiyatını haketmiyor demişsin ya ona cevap verdim. G Pro X uzun zamandır 1000 TL bandında satılıyor. Arctis modellerinin fiyatı 2 katına çıkarken Pro X 200 TL civarı zamlandı. Yani günümüz şartlarında fiyatını hakediyor.

Alpha S 2019 da çıkmış blackshark 2020 de 1 yıldan bir şey olmaz çok şu an çok kafam karışık.

Yok yorumlarda öyle deniyor ben hiç kullanmadım belki hak ediyordur gerçekten bu arada Arctis modelleri ne öyle ya bugün gözümün önünde 100 lira zam yedi.
Bu ay Alpha S 950 liraya düşmüş ve ben kaçırdım ):

Alpha S yerine Cloud II al cidden hiç kimse önermiyor kıyaslamalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…