Elektronik Razer BlackShark V2 X 899TL!

Hocam en son konuyu siz actiginiz için size yazıyorum. Konu açarsanız insanlar değerlendirsin.

Fırsat: SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB, Dahili Katı Hal Sürücüsü (SSD) (MZ-V8V1T0BW) Amazon.com.tr

1580TL herşey dahil. Galiba DRAM'siz model. Ama kaçırılmayacak fırsat.
O fiyata alınacak bir ssd değil. Ki zaten 1 haftadır o fiyatta.Dediğiniz gibi olsa bitmişti.

Razer BlackShark V2 kullanıyorum normalde X modelini alacaktık ve çok memnunum diyebilirim. Ayrıca 3-4 ay önce Razer BlackShark V2 1100 TL civarına satılıyordu şimdi X modeli 900 TL :(.

1 yıldır kullanıyorum. 649 tl ye almıştım. Anakartınızın ses kartının 7.1 surrond ses desteği olup olmadığını araştırarak alın. Eğer 7.1 desteği yoksa standart bir kulaklığın ötesine geçmez. Ayrıca uzun kullanımda deri padleri bende terlemeye neden oluyor.

Bence ederi bu kulaklığın. Ek olarak kulaklık standı hediye ediyorlarmış. (stant Web'e özel.)

Bu kulaklığın fiyatı İtopya'da uzun süredir bu şekildeydi zaten hocam.

V2 ile arada dağlar var desek.
V2 USB, daha yumuşak pad, ses kartı, örgülü kablo, çıkarılabilir mikrofon gibi özelliklerle öne çıkıyor.
Çıkarılabilir mikrofon ne işe yarar, nerede lazım olur? Bilmediğimden soruyorum.
Dram olmayan bir ssd onun yerine bu ssd daha iyi olur.
Dram olmayınca ne gibi sorunlar oluyor? Bilmediğimden soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı