Çözüldü Razer BlackShark V2 X için ses kartı lazım mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Fifine H6 kulaklığı 2000-3000 TL bütçe de tercih olarak aldım ama beğenmedim, iade ettim. Teknik problemi de vardı. İadem onaylanırsa BlackShark v2X almayı düşünüyorum. Nasıl? Bu fiyata güzel gider mi? 2600 TL'ye Trendyol da 9.1 yıldıza sahip satıcı da mevcut.
Onun haricinde bunu alırsam ses kartı da almam gerekli mi? Gigabyte H610M-H V2 anakarta sahibim. Sorun çıksın istemiyorum, ayrıyeten işte kulaklık için lazımsa aynı zamanda alayım ki beklemeyeyim diye düşünüyorum.

Gerekli midir? Gerekliyse öneriniz nedir? Bütçe olarak hiç bilmiyorum ses kartı piyasasını, fiyat-performans önerilere açığım.

Çözüm
Hayır tabii ki, V2X beslemesi kolay bir kulaklık.
Hayır tabii ki, V2X beslemesi kolay bir kulaklık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bütün odağımı da oyuna vermek istemedim açıkcası bu modeli de görmüştüm. Yani oyun! oyun! oyun! değil amacım, gündelik kullanımda(dışarıda değil, bilgisayar da otururken bile kafamda dururken) kafa şişirmemesi, rahat olması vb. sebeplerden arıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…