Merhabalar tekrardan. Razer BlackShark V2 X'i yeni satın aldım. 7.1'ini aktif ettim. Aklıma takılan birkaç nokta var.
Buradan hangisini seçmem gerek? 7.1'i kullanmadığım zamanlarda Realtek mi kullanmalıyım? Son olarak, müzik dinlediğimde -son ses- karşı tarafa müzik sesi gidiyor. Bunu nasıl çözerim?
7.1 kullanmadığım zaman Realtek, kullanacağım zaman 7.1 Surround Sound seçeneğini mi seçmem gerekiyor? Yoksa iki şekilde de bir fark yok mu? @erkantechno
7.1 kullanmadığım zaman Realtek, kullanacağım zaman 7.1 Surround Sound seçeneğini mi seçmem gerekiyor? Yoksa iki şekilde de bir fark yok mu? @erkantechno
Realtek seçtiğimde daha temiz bir ses geliyor zaten. 7.1'i de sanal olmasından ötürü sanırım pek beğenmedim, boğuk şekilde geliyor. Henüz alışamamış da olabilirim bilemedim.
Video izlediğim zaman karşıya ses gitmesini nasıl çözebiliriz?
Realtek seçtiğimde daha temiz bir ses geliyor zaten. 7.1'i de sanal olmasından ötürü sanırım pek beğenmedim, boğuk şekilde geliyor. Henüz alışamamış da olabilirim bilemedim.
Video izlediğim zaman karşıya ses gitmesini nasıl çözebiliriz?
Surround sound✅ Maximum customisability✅ Greater control✅ Upgrade your headsets with ours that come with noise cancellation, perfect for gaming and work.
www.razer.com
Hocam buradan indirin. Razer sitesinden ID şifre alıp üye oldunuz mu?
Razer ID'niz var mı?
Surround sound✅ Maximum customisability✅ Greater control✅ Upgrade your headsets with ours that come with noise cancellation, perfect for gaming and work.
www.razer.com
Hocam buradan indirin. Razer sitesinden ID şifre alıp üye oldunuz mu?
Razer ID'niz var mı?