Razer BlackShark V2 X üzer mi?

Kulaklığa ayar yapamıyorsun. Benim belki bilgisayarımla ilgilidir ama ilk geldiği zaman sadece ön portlara taktığımda çalışıyordu kasanın yerini değiştirdiğim için kulaklığı arka portlara takmam gerekti arkaya takınca mikrofonu algılamıyordu sadece soldan ses geliyordü vb. sorunlar yaşıyordum kulaklık takılıyken ses sürücüsünü silip tekrar indirdiğinizde sorunsuz şekilde çalışıyor.
Sorun senle alakalı bende hiç bir sıkıntı olmadı.

@Woaax Aklında hangi soru varsa sorabilirsin bu bütçede alabileceğin en iyi kulaklıktır bu.

Kulaklığı geldiği gibi kullandınız mı ayarlama yapmadan mikrofonu sizi tatmin ediyor mu?
Hiç ayar yapmadım, mikrofonu gayet güzel.

Şimdi hatırladım, Realtek Audio Yöneticisi kullanıyorum, 1-2 ayar yaptıktan sonra ses çok daha iyi oldu bana göre.

1732037847621.png

Ayarlarım bu şekilde.

Hocam bir şey soracağım Xbox için bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat aklıma bir soru takıldı bu kulaklığın siyahı ile beyazı neredeyse aynı para fakat yeşili nedense diğerlerine göre daha ucuz renk dışında başka bir farkları var mı ona göre yeşil alacağım.

Hocam bir şey soracağım Xbox için bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat aklıma bir soru takıldı bu kulaklığın siyahı ile beyazı neredeyse aynı para fakat yeşili nedense diğerlerine göre daha ucuz renk dışında başka bir farkları var mı ona göre yeşil alacağım.
Hangi sitede ucuz en ucuz amazon şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı