Elektronik Razer BlackShark V2 X USB 1.459TL

Bir kaç kullanandan 5-6 ay gibi sürede tek taraftan ses kesiyor diye görmüştüm ama sadece bu forumda belki daha fazlası da vardır dediğim gibi biraz şans işi.
Ufak bir sorun az bir teknikle hallediliyor ama halletmesen bile ufak tefek ses ayarıyla oynayınca düzeliyor.

USB değil normal AUX girişlisini 600 liraya almıştım sonra 400'e düşmüştü 2022 başında. 4 yıldır kullanıyorum yaklaşık 15.000 saat kullanmışımdır ve kulaklıkta hiçbir sorun yok hala yağ gibi çalışıyor. Defalarca kez kabloya takıldım asla kopmuyor çok sağlam. Pedler ilk günkü gibi çatlama vs. hiçbir şey yok. Menteşede kim sorun yaşamış? Yıllardır forumlardayım ilk kez sizden gördüm duydum. Bendeki ürün taş gibi hiçbir sorun yok. Sadece sıvı teması sonrası ses arttırıp azaltma esnasında hafif cızırtı oluyor ama ben zaten DJ olmadığım için saniye başı ses tuşuyla oynamadığım için pek umurumda değil.

Ağırlıktan yana bence sorun yok ama kafatasım öyle demiyor. Öyle bir içe göçmüş ki kafam aşırı yamuk. Saçlarım dökülse kafam çapraz durur herhalde. Kulaklık kafamı acayip "çöqertti".

Sepette fiyatı düşüyor. Fiyatı güzel duruyor.
Bende fiyat düşmedi.
1762937885948.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı