Efem
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar, iyi sosyaller herkese. Arkadaşım ve ben kulaklık alma niyetindeyiz. Hem oyun hem de az da olsa müzik odaklı. Son 3-4 gündür kendim bayağı bir araştırma yaptım fakat en sonunda iki kulaklık arasında kaldık, biri Razer BlackShark V2 X diğeride HyperX Cloud 2. aralarındaki farklardan biri kendim incelerken gördüğüm kadarıyla empedans değerleri, Razer'in empedans değeri 32 ohm, HyperX'in ise 60 ohm ve Razer'in sürücü çapı 50mm, HyperX'in ise 53mm. Bunlar devasa farklar oluşturur mu acaba? Ve bir de HyperX'in kendine özgü bir ses kartı var fakat Razer'in yok. Bu durum ses kalitesinde veyahut 7.1 çevresel ses deneyimi açıkken bir sorun oluşturur mu kalite açısından? Arada kaldığım için sizlere sormak istedim. Buna benzer bir konuyu geçen gün açmıştım fakat fiyat güncellendiği için yeni konu açma ihtiyacı duydum. Sanırsam kendi ses kartına sahip olmayan kulaklıkların ses kalitesi anakartın ses kartına göre değişkenlik gösterebiliyormuş fakat anakartımın ses kartının ne kalitede olduğunu bilmiyorum. Anakartım:
Asus Prime H610M-A-WIFI Intel H610 5600 MHz (OC) DDR5 Soket 1700 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri şimdiden mesaj yazacak ve yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.
Asus Prime H610M-A-WIFI Intel H610 5600 MHz (OC) DDR5 Soket 1700 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri şimdiden mesaj yazacak ve yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.