Aldıktan sonra paylaş.1500 Türk lirası olan kulaklığı 450 Türk lirasına buldum fakat stoğu biter diye paylaşmaktan korkuyorum keşke paylaşabilsem.
Aldıktan sonra paylaş.1500 Türk lirası olan kulaklığı 450 Türk lirasına buldum fakat stoğu biter diye paylaşmaktan korkuyorum keşke paylaşabilsem.
1500 Türk lirası olan kulaklığı 450 Türk lirasına buldum fakat stoğu biter diye paylaşmaktan korkuyorum keşke paylaşabilsem.
Ne yapalım? Paylaş diye yalvarmamızı istiyorsun galiba... Son 3 gündür gördüğüm en gereksiz mesaj.
Hayır sadece haber veriyorum sana tabii sen forumun 2 yıldır en gereksiz insanı olmayı bırakınca anlayacaksın herhalde.
Çok üzüldüm, paramparçayım. Paylaşmayacaksan niye yazıyorsun ki?1500 Türk lirası olan kulaklığı 450 Türk lirasına buldum fakat stoğu biter diye paylaşmaktan korkuyorum keşke paylaşabilsem.
Paylaşsan da paylaşmasan da bitecek.1500 Türk lirası olan kulaklığı 450 Türk lirasına buldum fakat stoğu biter diye paylaşmaktan korkuyorum keşke paylaşabilsem.
Nedir o kulaklık ?1500 Türk lirası olan kulaklığı 450 Türk lirasına buldum fakat stoğu biter diye paylaşmaktan korkuyorum keşke paylaşabilsem.
Gamepower mei den iyimi bu ?Razer Blackshark V2 X ürünü İtopya'da bildiğimiz gibi geçen aylarda 499TL'ye düşmüştü ve ben de bu indirimden yararlanmıştım, sonradan ise indirim bitmişti. Fakat indirim yine mevcut, bence 1 adet kapın bunun dışında en ucuz 630TL'ye satılıyor.
![]()
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Nedir o kulaklık ?
Gamepower mei den iyimi bu ?
Çok daha iyi.
Yokya nerde iyi hassasiyeti az mei daha iyi.Gamepower MEI - Razer BlackShark V2 X Karşılaştırması - Epey
Epey - Gamepower MEI - Razer BlackShark V2 X özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.