İnceleme Razer Blackshark V2 X

Eline sağlık. Benim anlamadığım nokta 7.1 Windows 11'de çalışmıyor mu şimdi ?
O konu hakkında birden fazla ingiliz raporu okudum. Çalışıyor diyen var, stabil çalışmıyor diyen var. Alında Windows 11, 10 ile aynı motoru kullanır. Windows 10 ile uyumlu her uygulamanın 11'de de çalışması gerek. Windows 11 güncellemesi gelince gitti diyenler de var. Emin olmadığım için eklemek istemedim. Şu siteye bakabilirsiniz:

Eline sağlık. Kulaklığın sesini açınca karşı tarafa ses veriyor mu? Bir de imkanın varsa bir mikrofon testi paylaşma şansın var mı?

Eline sağlık. Kulaklığın sesini açınca karşı tarafa ses veriyor mu? Bir de imkanın varsa bir mikrofon testi paylaşma şansın var mı?
Sesi çok fulleyince mikrofona çok az yansıma yapabiliyor testini yaptık. Aşırı bir sıkıntı yaşamadım. Mikrofon testini yakın zamanda paylaşabilirim.

Razer kraken console aldım sesi hiç tatmin etmedi geri iade ettim. Aynı ses yongasına sahipiz bunu almaya niyetim var ama yine aynı ses kalitesizliğini alırım diye endişeleniyorum. 5 yıldır gamepower medusa kullanıyorum kraken yanından bile geçemedi ses kalitesi olarak.

Bu kulaklığın sesinin çok güzel ve net olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kendim siyahını kullanıyorum.

Bu kulaklığın sesinin çok güzel ve net olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kendim siyahını kullanıyorum.
Bende netlikten şikayetçiydim. Ses hafif boğuk sanki arada bir katman varmışta ondan geçerken ses bozuluyormuş gibi. Peki bass lar nasıl, bas konusunda kötü olduğunu söyleyenler vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…