Razer BlackShark V2X kablosu nasıl değiştirilir?

KARA1964

Decapat
Razer BlackShark V2X kulaklığımın kablosunu yaklaşık 1 sene önce kedim kemirdi. Yedek kulaklığımı kullanıyordum 1 yıldır ama bu da bozuldu, dandik olduğu için herhalde. O kabloyu kim değiştirir, aynı kalitede olması için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum. Razer’a mail attım, o sırada bilenler varsa diye sormak istedim.

Bu arada satıcı Vatan Bilgisayar’mış. Bayiisine götürsem yardımcı olurlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer garanti konusunda sizi iyice süründüren bir markadır hiç sevmem o taraflarını. Ayrıca internetteki Vatan'la fiziksel bayiiler ayrı işlediği için size yardımcı olmazlar. Aldığınız yere mail atıp kabloda sıkıntı olduğunu ve tamir istediğinizi belirtirseniz yardımcı olurlar. Ama minimum 1 ay elveda diyin kulaklığınıza.

Onu kendin bile düzeltebilirsin idarelik kabloların uclarını soy ve bırbırıne sıkıca SAR aralarına bant koy kısa devre olmasın olursa da bozulmaz merak etme.

anlamam dıyosan herhangı bır elektrıkcıye gotur o senın ıcın halleder

Onu kendin bile düzeltebilirsin idarelik kabloların uclarını soy ve bırbırıne sıkıca SAR aralarına bant koy kısa devre olmasın olursa da bozulmaz merak etme.

anlamam dıyosan herhangı bır elektrıkcıye gotur o senın ıcın halleder
babama söyledim hocam bunu tanıdığı varmış götürcek bakalım olmazsa mail atarım satıcıya parasıyla yaparlar herhalde

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı