İnceleme Razer BlackShark V2X

Hocam hayırlı olsun. Ses testi paylaşma şansınız var mı rica etsem.

Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ben de aldım dediğiniz gibi içinden çıkmadı kodum. Sizin dediğiniz gibi linke kaydettirmeye çalışmıştım ürünü. Ama seri numarayı kabul etmedi. Kutunun üzerinde bulunan noyu girmiştim. Bu kulaklığın seri numarası nerede acaba?

Teşekkür ederim hocam. Kulaklığın seri numarasına kutu içeriğinden çıkan kağıtlar sayesinde ulaştım.

Teşekkür ederim hocam. Kulaklığın seri numarasına kutu içeriğinden çıkan kağıtlar sayesinde ulaştım.
Teşekkür ederim. Geceye doğru denerim.

Hocam şimdi kutu içerisinde kullanım kılavuzuna baktım kod yok orada sadece kod kulak pedlerinin altındaymış öyle gösteriyor. Siz öyle mi yaptınız? Pedleri çıkarırken yırtarım veya geri takamam diye endişeliyim açıkçası.

Son düzenleme:

Hocam pedlerle bir alakası yok bu bilgiyi nereden duydunuz?
Garanti belgesi gibi bir kağıdın üzerinde yazıyor.

Hocam kullanım kılavuzunun içinde öyle bir resim var. Benim kutuda e-fatura kullanım kılavuzu ve ne olduğunu okuyamadığım bi kağıt var inanılmaz küçük yazılmış.

Hocam kullanım kılavuzunun içinde öyle bir resim var. Benim kutuda e-fatura kullanım kılavuzu ve ne olduğunu okuyamadığım bir kağıt var inanılmaz küçük yazılmış.

Ürünü aldığınız yerden ürünün bilgilerini talep edin.

Hocam merhaba. Bugün o okuyamadığım kağıdın fotoğrafını çekip yakınlaştırarak okuyayım dedim. Sizin dediğiniz kağıtmış garanti belgesi gibi birşey. Ama üzerinde seri numarasını bulamadım sadece Model Number ve Product Code(s) diye iki kod var. Product Code olanı deneyeyim dedim linke ama uzunluğunu kabul etmedi. Az önce de mail attım satıcıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…