Arkadaşlar bu iki klavyeden hangisi uygun sizce? Daha önce hep normal klavye kullandım ilk mekanik klavyem olacak. Başka Razer takıntım var başka klavye önermezseniz sevinirim. Hissiyat benim için önemli bu doğrultuda hangisini tercih etmeliyim farkları nelerdir ?
Hissiyat sizin için önemliyse bu "mekanik çakması" klavyelerden almayın. Ayrıca büyük ihtimalle hiç kullanmadığınız bir şeyin hastası olmak nedir? Paranızı boşa harcamayın, düzgün bir mekanik klavye alın.
x chroma ve v2 kullandım ben v2 yi seçtim fakat o kadar fazla para vermek istemem dersen corsair strafe var bi bakabilirsin yada masterkeys fakat alırsan iyi olabilir
Hissiyat sizin için önemliyse bu "mekanik çakması" klavyelerden almayın. Ayrıca büyük ihtimalle hiç kullanmadığınız bir şeyin hastası olmak nedir? Paranızı boşa harcamayın, düzgün bir mekanik klavye alın.
Razer gibi bir markaya mekanik çakması demenin sebebini öğrenebilir miyim ? Bildiğim kadarıyla Razer 2015 ten sonra kendi switchlerini kendisi üretiyor Kailh ile çalışmıyor diye biliyorum herkes kalitesiz diyor da kalitesiz olduğu için mi 80 milyon ömür biçiyor tuşlarına.
Razer gibi bir markaya mekanik çakması demenin sebebini öğrenebilir miyim ? Bildiğim kadarıyla Razer 2015 ten sonra kendi switchlerini kendisi üretiyor Kailh ile çalışmıyor diye biliyorum herkez kalitesiz diyorda kalitesiz olduğu için mi 80 milyon ömür biçiyor tuşlarına.