Razer Blackwidow Chroma V2 vs Razer Blackwidow X Chroma

• Konuyu başlatan Zilah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.566

Razer Blackwidow Chroma V2 vs Razer Blackwidow X Chroma

• Oy verenlerin toplamı
    12

Zilah

Hectopat
Arkadaşlar bu iki klavyeden hangisi uygun sizce? Daha önce hep normal klavye kullandım ilk mekanik klavyem olacak. Başka Razer takıntım var başka klavye önermezseniz sevinirim. Hissiyat benim için önemli bu doğrultuda hangisini tercih etmeliyim farkları nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
X chroma metalden.
V2 plastik
X chromada bilek desgi yok(ama sonradan alabilirsiniz)
V2 bilek destegi var
Not:suan X chroma kullaniyorum memnunum. (Telefon ingilizce klavye kusura bakmayin)

Hissiyat sizin için önemliyse bu "mekanik çakması" klavyelerden almayın. Ayrıca büyük ihtimalle hiç kullanmadığınız bir şeyin hastası olmak nedir? Paranızı boşa harcamayın, düzgün bir mekanik klavye alın.
Razer gibi bir markaya mekanik çakması demenin sebebini öğrenebilir miyim ? Bildiğim kadarıyla Razer 2015 ten sonra kendi switchlerini kendisi üretiyor Kailh ile çalışmıyor diye biliyorum herkes kalitesiz diyor da kalitesiz olduğu için mi 80 milyon ömür biçiyor tuşlarına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer gibi bir markaya mekanik çakması demenin sebebini öğrenebilir miyim ? Bildiğim kadarıyla Razer 2015 ten sonra kendi switchlerini kendisi üretiyor Kailh ile çalışmıyor diye biliyorum herkez kalitesiz diyorda kalitesiz olduğu için mi 80 milyon ömür biçiyor tuşlarına.
Greetech ile çalışıyor artık. Ama yine de bir Cherry MX değil, ayrıca pahalı. K95 bile alınır o fiyata.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı