Razer Blackwidow Chroma V2 vs Strafe RGB

kurosakiemir

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
10
Arkadaşlar YouTube'da bir video izliyordum ve çoğu yorumlarda Corsair'in güzel olmadığını Razer'in daha iyi olduğunu okudum. Açıkçası pek inanmadım ama yine de içime kuşku düştü. Detaylarıyla farklarını yazarsanız çok teşekkür ederim.
 
Konu bence tartışmaya açılmamalı bile, Razer Blackwidow Chroma V2 tabii ki. Bırakın millet Cherry MX ama abii diye söylensin.

Siz ne diye söyleniyorsunuz peki? Işıklı mışıklı diye mi alalım Razer'ı?
 
Razer Switch'ler Cherry MX'in çakmasıdır. Neden Cherry MX varken Razer anahtar tercih edelim? Bunun dışında Corsair'in kullandığı bileşenler Razer'a göre daha kaliteli. Neden Razer?

Ya hu anlamıyor musun? Adamlar Cherry'e ürettiriyordu. Razer gibi bir marka kendi markasını kullanacak tabii ki, ayrıca Razer switchler daha uzun ömürlüler. Ha tabi etki etme süresi (Bknz. Harekete geçme mesafesi veya süresi) daha az.
 
Strafe daha iyi gibi geldi bana da ama yorumları okuyunca kararsız kaldım ve şu an hala öyle. Eskiden Razer Blackwidow Tournament kullanıyordum ve 1.5 yılda bozulmuştu. Açıkçası Razer'a pek güvenemiyorum. Ama görüşleriniz son derece önemli.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı