Selamlar,Arkadaşlar merhaba 1500₺'ye 2.el Razer Blackwidow klavye almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Selam,
2013 yılından beri aktif olarak Black Widow Ultimate kullanıyorum daha hiçbir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim.
Etmez o para.
Zamanında 1250TL idi sıfır ücreti. Şu an V3'le kıyaslandığında kat ve kat daha kaliteli ürün yapısı.Niye hocam.
Zamanında 1250TL idi sıfır ücreti. Şu an v3'le kıyaslandığında kat ve kat daha kaliteli ürün yapısı.
V3'ün kol dayaması plastik iken Elite deridir. Yanında USB ve 3.5mm çoklayıcısı bulunurken v3'te yoktur.
V4 harici tüm mekanik klavyelerini kullandım Razer markasının. Yıllardır da şaşmadım Razer'dan. Halihazırda hala bw Elite kullanıyorum. Razer ürün gamında Elite üstüne çıkan klavye olmadı. Bir şu v4'ler fena. Ama deneyemedim. V3 iade etmiştim denedikten sonra.
Temiz ise kesin alınır hayvan gibi kaliteli bir ürün. Fiyat olarak biraz tuzlu geldi bana. Çooook kaliteli olsa da zamanında 1500'lere aldı sahibi. Şu an garantisiz bir ürün olarak bakılırsa 1200-1000 mantıklı geliyor bana.
Selam,
Hocam fiyatı bence yüksek şöyle atayım sıfır fiyatlar Razer'da zaten şu an makul gibi;
![]()
Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 TR Q RGB Mecha-Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Oyuncu Klavyesi - Tr Tuş Dizimi 22.0370
RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Oyuncu Klavyesi - Tr Tuş Dizimi 22.0370geldimarket.com
RAZER ORNATA V3 X TURKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER ORNATA V3 X TURKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attığın ornata V3 mekanik bile değil.Selam,
Hocam fiyatı bence yüksek şöyle atıyım sıfır fiyatlar Razer'da zaten şu an makul gibi;
![]()
Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 TR Q RGB Mecha-Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Oyuncu Klavyesi - Tr Tuş Dizimi 22.0370
RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Oyuncu Klavyesi - Tr Tuş Dizimi 22.0370geldimarket.com
RAZER ORNATA V3 X TURKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER ORNATA V3 X TURKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.