Razer Blackwidow klavye alınır mı?

Sırf üzerinde Razer logosu var diye 500TL fazladan ödemek istiyorsanız alınır.

Bu klavye neden alınmaz peki? Direkt bu klavye üzerinden değerlendirip rakipleri daha iyi olduğu için alınmaz demezseniz sevinirim. Asus olanın tipini beğenmedim açıkçası.
Asus olanın tipi beğenilse muhtemelen stoğu kalmayacak bir klavye, kimse tipini beğenmiyor :). Sizin attığınız klavye Blackwidow'un ilk nesli. Şu an 3. nesli satılıyor. 200 TL arttırabilirseniz Blackwidow V3 alın. Arttıramazsanız TKL modelini alabilirsiniz. Alloy Origins Core indirime girip 700-800 bandına düşse de önersem diye bekliyorum. Ancak şu anki fiyatıyla sizin bütçenizi bir hayli aşıyor.

Bende o klavyeyi önerecektim unuttum şimdi en iyi seçenek Black window V3 TKL ve CK550 v2.
Blackwindow V3 TKL küçük bir klavye ve içinde aşırı hızlı Green bir Switch var ve çok hızlı olduğu için dokunduğunuz anda tepki veriyor bu yüzden ilk başta kullanırken yanlışlıkla bir tuşa basma ihtimaliniz çok yüksek fakat zamanla alışılır olur ama oldukça sesli ve TKL dediğimiz küçük bir boyutu var CK550 V2 ise Cherry MX Red Switch'e aşırı benzer bir Switch kullanmakta tam boy Red Switch olduğu için daha sessiz ve liner ve bilek desteği aşırı rahatmış son kararı siz verin.
Benim tercihim CK550 V2 olurdu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı