Şimdi satın ala tıklarsanız gözüküyor toplam vergi vs.
Eki Görüntüle 2271935
Hocam bir de 3000 TL bütçe varken Dracula Castle tercih edilir mi arkadaş için?
Bence tercih edilmez, pek bir farkı yok gibi.
Şimdi satın ala tıklarsanız gözüküyor toplam vergi vs.
Eki Görüntüle 2271935
900-1000 TL farka değmez bence de.Hocam bir de 3000 TL bütçe varken Dracula Castle tercih edilir mi arkadaş için?
Bence tercih edilmez, pek bir farkı yok gibi.
Evet white-purple olan renk gelecek. Fotoğrafın üstüne tıklayın düzeliyor yanlış rengin gözükmesi.Hocam satıcı da güvenilir duruyor. Bir de bende renk white purple-Cherry seçili ama fotoğraflarda sarı siyah gri olan var. Değişmiyor fotoğraflar beyaz mor olan gelir değil mi? Çok saçma sorular soruyorum biliyorum ama ilk yurt dışı alışverişim kusura bakmayın
Eki Görüntüle 2271944
Hocam satıcı da güvenilir duruyor. Bir de bende renk white purple-Cherry seçili ama fotoğraflarda sarı siyah gri olan var. Değişmiyor fotoğraflar beyaz mor olan gelir değil mi? Çok saçma sorular soruyorum biliyorum ama ilk yurt dışı alışverişim kusura bakmayın
Eki Görüntüle 2271944
Beyaz-mor gelir.
Satıcı orijinal Epomaker sanırım.
Evet white-purple olan renk gelecek. Fotoğrafın üstüne tıklayın düzeliyor yanlış rengin gözükmesi.
Normalde 1.5-2 hafta en kötü 2.5-3 haftaya elinize ulaşır. En kötü dememin sebebi bazen sevgili gümrük görevlerinin gümrükte bekletmeleri veya PTT'nin geç getirmesi.İkinize de çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Sipariş vereceğim birazdan. İki haftaya gelecek olarak gözüküyor.
Peki sizin görüşünüze göre Razer Blackwidow V3 TKL'yi Redragon K617'nin önüne geçiren şey nedir? Ne gibi artıları vardır?
Önerebileceğiniz var mı?
Hocam o kadar abartmaya gerek yok. Ne kadar süredir bir Razer ürün kullanıyorsunuz da ömürlük gitti. Razer'in de giriş seviye orta seviye ürünlerini kullandım. 2 yıldan sonra haliyle bozuluyor. Oda normal bir durum zaten. Ama yine de stok bulursam alacağım Razer'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.