Merhaba, 4.500TL civarında klavye arıyordum %75 ya da %100 Black Widow V4 gözüme çarptı alınır mı? Veya önerebileceğiniz farklı klavyeler var mı?
Merhaba hocam. Bence alınır bende kullanıyorum, orta-üst bütçede malzeme kalitesi olsun yazılım olsun çok güzel. Ayrıca yeni gelen Synapse 4 ile snap tap özelliği de eklendi.
Çift basma problemi varsa ozaman yüzde 75 versiyonunu al çünkü hotswap, yüzde 100 versiyonu Hotswap değil.Bazı kullanıcılar çift basma vb. kronik sorunlu diyorlardı herhangi bir sıkıntı oldu mu?
Bazen tuş hassaslaşıyor ve ağır bastığın da normalden fazla basıyor ama benim için sorun değil hassas kodlama gibi iş yapmayacaksan bence sorun değil.Başka eksisini şuana kadar görmedim.Bazı kullanıcılar çift basma vb. kronik sorunlu diyorlardı herhangi bir sıkıntı oldu mu?
Hocamın dediğine katılıyorum ama %75 istemezsen normal hali de rahatsız etmez çünkü çok arada oluyor.Çift basma problemi varsa ozaman yüzde 75 versiyonunu al çünkü hotswap, yüzde 100 versiyonu Hotswap değil.
Bazen tuş hassaslaşıyor ve ağır bastığın da normalden fazla basıyor ama benim için sorun değil hassas kodlama gibi iş yapmayacaksan bence sorun değil. Başka eksisini şu ana kadar görmedim.
Hocam oyun oynarken vesaire sıkıntı filan yaratıyor mu? Biraz düşündükten sonra Numpad'in önemli olacağı aklıma geldi. Normalden fazla basıyor derken nasıl? Mesela bir oyundayken W bastın W tuşuna iki üç kere basıp bırakıyor mu?
hocam aldımızmı v4x i memnunmusnzHocam oyun oynarken vesaire sıkıntı filan yaratıyor mu? Biraz düşündükten sonra Numpad'in önemli olacağı aklıma geldi. Normalden fazla basıyor derken nasıl? Mesela bir oyundayken W bastın W tuşuna iki üç kere basıp bırakıyor mu?
Hocam aldımızmı v4X i memnunmusnz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.