Razer Blackwidow V4 alınır mı?

• Konuyu başlatan Attto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.687
Bütçe
4500

Attto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 4.500TL civarında klavye arıyordum %75 ya da %100 Black Widow V4 gözüme çarptı alınır mı? Veya önerebileceğiniz farklı klavyeler var mı? Blue switch olursa daha iyi olur.

Merhaba, 4.500TL civarında klavye arıyordum %75 ya da %100 Black Widow V4 gözüme çarptı alınır mı? Veya önerebileceğiniz farklı klavyeler var mı?

Merhaba hocam. Bence alınır bende kullanıyorum, orta-üst bütçede malzeme kalitesi olsun yazılım olsun çok güzel. Ayrıca yeni gelen Synapse 4 ile snap tap özelliği de eklendi.

Merhaba hocam. Bence alınır bende kullanıyorum, orta-üst bütçede malzeme kalitesi olsun yazılım olsun çok güzel. Ayrıca yeni gelen Synapse 4 ile snap tap özelliği de eklendi.

Bazı kullanıcılar çift basma vb. kronik sorunlu diyorlardı herhangi bir sıkıntı oldu mu?

Bazı kullanıcılar çift basma vb. kronik sorunlu diyorlardı herhangi bir sıkıntı oldu mu?
Bazen tuş hassaslaşıyor ve ağır bastığın da normalden fazla basıyor ama benim için sorun değil hassas kodlama gibi iş yapmayacaksan bence sorun değil.Başka eksisini şuana kadar görmedim.

Çift basma problemi varsa ozaman yüzde 75 versiyonunu al çünkü hotswap, yüzde 100 versiyonu Hotswap değil.
Hocamın dediğine katılıyorum ama %75 istemezsen normal hali de rahatsız etmez çünkü çok arada oluyor.

Bazen tuş hassaslaşıyor ve ağır bastığın da normalden fazla basıyor ama benim için sorun değil hassas kodlama gibi iş yapmayacaksan bence sorun değil. Başka eksisini şu ana kadar görmedim.

Hocam oyun oynarken vesaire sıkıntı filan yaratıyor mu? Biraz düşündükten sonra Numpad'in önemli olacağı aklıma geldi. Normalden fazla basıyor derken nasıl? Mesela bir oyundayken W bastın W tuşuna iki üç kere basıp bırakıyor mu?

Hocam oyun oynarken vesaire sıkıntı filan yaratıyor mu? Biraz düşündükten sonra Numpad'in önemli olacağı aklıma geldi. Normalden fazla basıyor derken nasıl? Mesela bir oyundayken W bastın W tuşuna iki üç kere basıp bırakıyor mu?

Hayır hocam sadece numpad de oluyor ilk başta bende öyle demiştim ama bana garantiden üst model olarak ücretsiz verdikleri için kabul ettim sonra fark ettim ki arada olan numpad hatası cidden bu klavyenin özelliklerinin yanında önemsiz.

hocam aldımızmı v4x i memnunmusnz

Hocam aldımızmı v4X i memnunmusnz.

Aldım hala kullanıyorum bilek pedinin yumuşalıklığı güzel ama herkesin konuştuğu kronik olan çift basma olayı var. Numpadde 7'yi 2 kere falan yazıyor. Bunları A, D ve E tuslarında yaşadım yazılımı konusunda güzel gibi sıkıntı çektirmedi alacaksan çift basma olayını düşünerek almanı söyleyebilirim. Zorluk çıkarmıyor bana kalırsa çift basma genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum sıkıntı çıkarmıyor çift basma yazı yazarken sadece aynı kelimeyi 2 kere yazılıyor. Sorunu bilerek aldım şahsen. Bir de her zaman yapmıyor rastgele gibi bir şey 2 3 gün yapmıyor düzeldi diyorsun bir daha yapmaya başlıyor diyeceklerim bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı