Video eşliğinde açtım. Ekranda parmak izleri vardı. pcyi başlatıp kurmaya başladığımda da çok hafif coil whine benzer bi cız sesi geliyordu. hiç kurulumu tamamlamadan geri koydum kutusuna. pazartesi iade göndereceğim. Muhtemelen kargoda kutu düştü patladı bir şey oldu.
2 hafta sonra Almanya'ya gideceğim, legender07 hocamla 4070 Legion Pro 5 baktık. Onu alıp mı geçsem bunu mu alsam karasız kaldım. Epeydir indirimde iadeler çoğaldı. İadeli ürün gelir mi korkusu var üzerimde. Siz normalde olmaması gereken bir sorunla karşılaştınız mı?
2 hafta sonra Almanya'ya gideceğim, legender07 hocamla 4070 Legion Pro 5 baktık. Onu alıp mı geçsem bunu mu alsam karasız kaldım. Epeydir indirimde iadeler çoğaldı. İadeli ürün gelir mi korkusu var üzerimde. Siz normalde olmaması gereken bir sorunla karşılaştınız mı?
1.Kutu acilmis da kapanmis gibi geldi
2. Ekrana hic temas etmedim ve parmak izleri vardı
3. Bilgisayarı açtığımda kurulum yaparken cızırtı sesi fark ettim
Bunlar hep olmamasi gereken sorunlar hocam, ama kasa kalitesi falan cok hoşuma gitti, içimde kalır bu bilgisayari kullanamazsam. Legion 7 de dusunuyorum bir yandan
Yurt dışından alabilirim ama hostes olan kuzenime aldırabilirim. Bu sebepten ötürü vergi iadesini onlar alamıyor. Kendim anca iade alırım gidersem ki bu sene için planım yok şimdilik. 5070-5080 düşündüm ancak fiyatlar ne olur emin değilim.
1.Kutu acilmis da kapanmis gibi geldi
2. Ekrana hiç temas etmedim ve parmak izleri vardı
3. bilgisayarı açtığımda kurulum yaparken cızırtı sesi fark ettim
Bunlar hep olmamasi gereken sorunlar hocam, ama kasa kalitesi falan cok hoşuma gitti, içimde kalır bu bilgisayari kullanamazsam. Legion 7 de dusunuyorum bir yandan
1.kutu acilmis da kapanmis gibi geldi.
2. ekrana hiç temas etmedim ve parmak izleri vardı.
3. bilgisayarı açtığımda kurulum yaparken cızırtı sesi fark ettim.
Bunlar hep olmamasi gereken sorunlar hocam, ama kasa kalitesi falan cok hoşuma gitti, içimde kalır bu bilgisayari kullanamazsam. Legion 7 de dusunuyorum bir yandan.
Yurt dışından alabilirim ama hostes olan kuzenime aldırabilirim. Bu sebepten ötürü vergi iadesini onlar alamıyor. Kendim anca iade alırım gidersem ki bu sene için planım yok şimdilik. 5070-5080 düşündüm ancak fiyatlar ne olur emin değilim.
5070 Ti fiyatı belli sayılır. ASUS Türkiye sitesine 5080 bakarsanız şok geçirirsiniz.( ilginç şekilde başka ülkede e-ticaret ön sipariş hariç kendi sitesinde fiyatlandırma görmedim ben.) Garip Türk halkına ASUS yağlı kazığı özel hazırlamış gibi.
Kabaca dandik (paneli kırpılmış, düşük CPU gibi) 5070 1600$,5070 Ti 1900$ başlayacak gibi duruyor. Türkiye gelişi, piyasa oturması derken ne olacağını tahmin etmek zor değil. Kaç ay iyi bir 5070 Ti 140-150k altına düşmez emin değilim. Eh ilk getiren yine MSI ASUS olur. Onlar da dandik modelleri insanlara dayatır. 5000 Türkiye gelmesi oturması için bence çok erken. Bugün alınabilir X fiyata 4080-90 ürün, 5000 gelince bu ülkede kıymete biner 100 iken hop 130 olur
Ben iyi bir 4080/90 modelin geçen yaz fiyatına (85k+) satılacığına pek inanmıyorum. Umarım yanılırım.