Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

16" rtx4090 olanda oled 4k yazıyordu açıklamalarda yanlış mı yazılmış?
MiniLED o ürün hocam evet, OLED versiyonu 14. nesillerde var.

Amannn hocam bence düşünmeniz bile absürt. İkisi de harika ürünler. Siz mükemmel fiyata, garantili fantastik ürün aldınız. Pişman olmaya değer fark göremiyorum ben. (4K MiniLED aklınızı çelsede)
Dediğiniz gibi OLED arkası IPS'e dönmek dışında hiçbir eksiği yok, üstüne artısı var gibi cihazın.

5000 serisini beklemeyi düşünüyordum ama bu fiyata 4090 kafamı karıştırdı. alınır mı sizce? 5070-5080 yerine.

Fiyat tahminden beter🤣

Fiyat tahminden beter🤣
Sizin attığınız konudaki fiyatları görünce şok oldum, aldım 4090 razer modelini. Umarım doğru bir iş yapmışızdır.

Sizin attığınız konudaki fiyatları görünce şok oldum, aldım 4090 Razer modelini. Umarım doğru bir iş yapmışızdır.

O fiyat başlangıç fiyatı sayılır. İleride değişir+-. 5000 piyasaya yüksek gireceği belliydi. Ama bu kadarı fazla. Düpedüz soygun. ASUS soygunu hem de. Çifte standartın alası. Böyle giderse 5070 Ti 150k aşağı olmaz.3/5 FPS için beklemeye değmez. Daha doğrusu arada 90/100k gibi uçurum varken. İsterse 10X FPS olsun bence asla değmez. Bu fiyatta beleş ürün aldınız.
Aldığınız ürün zaten kaliteli. 4K MiniLED cabası.

Muadillerine göre biraz daha ısınıyor evet, Razer'ın iç mimarisi Legion'lar ya da ASUS'lar kadar başarılı değil bence. Ancak 100k'ya indiyse gerçekten bedava, biraz daha inerse Legion aldığıma pişman olacağım.
Bu indirim kafamı aşırı derecede karıştırdı. İadem onaylandı, msi alacaktım 107k ya fakat bu üründen daha düşük donanımlı. Diğer taraftan Razer da iki siparişimde de aksilik yaşamam beni düşündürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı