Razer DeathAdder Chroma Amazon fiyatı

umut984417

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba Razer DeathAdder Chroma almayı düşünüyorum. Amazon' dan sipariş etmek mantıklı geldi ama yazan fiyatın üzerine birkaç vergi eklenecekmiş. Şu an almayacağım. 15 gün sonra alacağım. Tüm vergiler dahilinde Razer DeathAdder Chroma' yı almam ne kadar tutar? Bana ulaşması için ortalama ne kadar beklerim? Ve Amazon' dan almak mantıklımıdır hem fiyat hemde garanti yönünden? Fiyatın Türkiye' deki fiyatına yakın olması durumunda D&R dan almayı düşünüyorum.
@Raydric

Ürününüz 75€'dan daha düşük bir fiyatta olduğundan dolayı sizden vergi ücreti talebi olmayacaktır. Ödeyeceğiniz tutar ürünün kendi fiyatı 57.04$+ kargo fiyatı olan 13.86$ yani toplam 70,09$, eğer ödeme sayfasında ödemeyi USD olarak işaretlerseniz güncel kur ile de 184.085 TL'ye ürüne sahip olmuş olacak ve Razer'ın Türkiye distribütörü olan Aral Game'den de ürünle ilgili bir sıkıntı çıktığında yardım alabileceksiniz.

Amazon zaten Türkiyede ki birçok tekno marketlerden daha iyi.Benim önerim doların düştüğü bir zaman burdan mouse alman.Razer Deathadder zaten çok iyi bir oyuncu mouse'u.

Bana ulaşması ortalama ne kadar sürer? Doların düşmesini bekleyip almak daha mantıklı olur sanırım. Dolar düştüğünde Amazon ile Türkiye' deki fiyat arasında bir karşılaştırma yapıp ikisinden birini tercih edeceğim.

Beyler ben de alicam fakat hangi kargoya gelmesini ben secebilir miyim sadece yurtici kargodan alabilirim. Daha once amazondan bir urun aldim ptt ile geldi razer deathadder chromayi istedigim kargoya getirebilir miyim acaba yani yurticine yardimci olur musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı