Razer Deathadder Chroma, G230, Steelseries Mousepad İncelemesi

İnceleme hakkında değerlendirmeniz nelerdir? Giriş, müzik, konuşma tarzım vs. nasıl?
Teşekkürler.
Ekleme: iPhone 6 ile çekildi. Kendi imkanlarımla "Soft Light" yaptım çekerken. Düzenleme Premiere ile yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet güzel bir inceleme olmuş. Üzerinde emek harcanmış :). Hayırlı olsun.
Bu arada bende Deathadder Chroma aldım, skatezları eritmemek adına bir tane de kaliteli pad alayım diyorum.
Razer Goliathus Control ve Qck arasında kaldım. Siz bir müddet daha kullanmışınızdır. Mouse pad nasıl ? Çok mu kaygan mesela ? Eğer öyle ise bana göre değil demektir:). Aslında direk Goliathus alacaktım, ancak Qck'nın fiyatı bir tık daha uygun. Hadi bunu geçtim ilginç olan bu fiyata rağmen bu kadar fazla övgü toplamış Qck.

Gayet güzel bir inceleme olmuş. Üzerinde emek harcanmış :). Hayırlı olsun.
Bu arada bende Deathadder Chroma aldım, skatezları eritmemek adına bir tane de kaliteli pad alayım diyorum.
Razer Goliathus Control ve Qck arasında kaldım. Siz bir müddet daha kullanmışınızdır. Mouse pad nasıl ? Çok mu kaygan mesela ? Eğer öyle ise bana göre değil demektir:). Aslında direk Goliathus alacaktım, ancak Qck'nın fiyatı bir tık daha uygun. Hadi bunu geçtim ilginç olan bu fiyata rağmen bu kadar fazla övgü toplamış Qck.
Razer kullanmadım fakat QcK'den ben memnunum. Kaygan değil, gayet iyi. 2 günde bu hal aldı üstünde hiçbir fantezi gerçekleştirmeden. - Teknoseyir şuradaki gibi oldu. Gelen yorumdaki gibi daha ilerlemedi öyle kaldı kenarları. Şu anlık memnunum yani.

Merhaba arkadaşlar bende fps oyunları için mouse düşünüyorum ama solak olduğum için seçeneklerim kısıtlı. Razer deathadder'ın solaklar için olan bir modeli var, tavsiye eder misiniz? Yoksa başka bir mouse mu düşünmeliyim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı