Razer Deathadder Elite İncelemesi

Razer'ın 2016'da piyasaya çıkarttığı, Dünyanın en gelişmiş optik sensörünü kullanan yeni Deathadder Elite'i ve çok geçmeden de 285 TL'ye satın aldığım mouse'u uzun süre kullandıktan sonra sizler için incelemesini yapıyorum

Kutusu: Kutusunda bahsedecek fazla bir şey yok açıkçası standart kullanıcı klavuzu ve chroma stickerlar çıkıyor. Onun dışında üst tarafında kumaştan yapılmış bir detay mevcut raflara asmak için sanırım.

Mouse'un üstü: Üst tarafında scroll'un hemen altında 2 adet istediğiniz şeyi ayarlayabileceğiniz macro tarzı tuşlar mevcut standart olarak dpi arttırma/azaltma olarak geliyor ve bu kademeleri yazılımdan ayarlayabiliyorsunuz örneğin standartta 800/1600/3200/6400/16000 ise bunu 400/800/900 vs ayarlayabiliyorsunuz Mouse'un dokusu ise kadifemsi bir şey çizildiğinde kendini onarıyor ve güzel toz tutuyor Ben Mamba'ya benzetiyorum çoğu zaman.

Mouse'un sağ tarafı : Bu kısımda peteksi doku bizleri karşılıyor ve görevini çok güzel yerine getiriyor tam parmakların geldiği yerlere koymuşlar
Mouse'un sol tarafı: Burada tekrar peteksi doku bizleri karşılıyor ve baş parmağı tam olarak ortalıyor. Doku olarak uzun ömürlü olduğunu söyleyebilirim şayet Rival 300'deki gibi bu durumu yaşamıyorsunuz;

Makro tuşlarının dokusu ise az önce bahsettiğim kadifemsi dokunun aynısı, yani plastik değil ve basma hissi bana sağ ve sol tikten daha iyi gibi geldi

Mouse'un arkası:
Mouse'un altı:

Scroll tuşu: Bu şekilde tırtık gibi desenlere sahip ve ne yazık ki plastik hoşuma gitmeyen taraflardan birisi bu. Ve tabii ki 2 yanında şerit şeklinde aydınlatma mevcut Chroma aydınlatma bunlar logoyla beraber.

Kablosu: Örgülü kablo ve masada varlığını hissettirmiyor.

Yazılım: Kullanım kolaylığı bakımından çok sevsem de hayatımda en nefret ettiğim yazılım Synapse'dir bu kadar laglı ve kararsız nasıl çalışıyor aklım almıyor. Bu kısımda mouse için düğme yapılandırması bulunuyor.

Kullandığınız yüzeye göre sensörü kalibre etmeye yarayan bu kısım bence en hoş yer. Ben gigantus kullanmıyor olsam bile hissiyatı hoşuma gittiği için kullanıyorum

Sadede gelirsek rakipleri olan G502,Corsair M65 Pro Rgb. Rival 300 Ve EC-A2 Arasından sıralama yapmam gerekirse EC2-A=Elite>Rival 300>M65>Başka bu fiyatta rakipler>G502 Olarak sıralama yapardım. Doğru mouse'u bulana kadar hepsini kullandım ordan biliyorum

Son olarak sizlere çektiğim bu kare ile veda ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel inceleme. Bende almayı düşünüyorum da Mamba T.E kafamı karıştırıyor. Sence hangisini almam daha mantıklı olur? İkisini de denedim rahat idi.

Açıkçası ikisi arası fiyat farkı da var bu fiyat farkı bana dokunmaz diyorsan yanlarında şerit ledler olan mamba te öneririm hiçbirimiz profesyonel değiliz zaten mambanın sensörüde benzer. Ama aradaki fark gözüme batar diyorsan seni tabiki üzmez Elite

İndirimlerde 270 TL'ye kadar düştüğü oluyor N11'de o yüzden sordum.

Steelseries Rival 310 kullandınız mı? Kullandıysanız hangisini tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…