Razer Deathadder Elite kayıt sorunu

akmuse

Hectopat
Daha fazla  
Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynayan biri olarak, bu fare ve Zowie EC-2B arasında kalmıştım fakat görüntü de bir o kadar beni etkilediği için Razer DeathAdder Elite almaya karar verdim. Bu fareleri araştırırken yabancı sitelerde tek olumsuz yanının farenin (uygulamasının kullanılmasını ve tam performansı özelleştirebilinmesi için herhalde) sitesinden kayıt ettirilmesi gerekiyormuş. Bilgilerini falan veriyormuşsun herhalde. İnsanlarda haklı olarak fare için kendi bilgilerimi neden vereyim diyor. Bir diğer yandan da Synapse 3 versiyonuna geçtikten sonra fare ile software arasında problemler yaşanmaya başlamış. Farenin uygulamadan kendinize göre ayarlarını yapıp uygulamayı kapattıktan sonra Ayarlar kalıyor mu yoksa farenin default ayarlarına dönüyor mu bilmiyorum. (Galiba defaulta dönüyormuş galiba emin değilim. ). Farenin defaulttaki DPI ayarı falan kaç acaba? Bir de bu kayıt hakkında bileğisi olan aydınlatırsa beni çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef ayarlarınızı kullanabilmeniz için Deathadder Elite synapse yazılımına ihtiyaç duyuyor. Razer hesabı oluşturmak çok büyütülecek bir konu değil. Steelseries de benzer şekilde sizden hesap oluşturmanızı istiyor fakat sizi zorlamıyor. Sadece hafıza birimi olan modeller ayarlarınızı fare üzerinde kaydediyor.
Default dpi ayarı 800 dpi sanırım. Synapse 3 çok kötü bir yazılım değil fakat çok istikrarlı çalışan güvenilir bir yazılım da değil. Sıklıkla karşılaştığım sorun synapse windows imleç hızlandırma modunu açabiliyor. Her seferinde kontrol etmek zorunda kalıyorum. Yalnız Chroma kullanıyorum Elite belki farklı olabilir.
Kayıt konusu bildiğiniz hesap oluşturma işlemlerinden farklı değil. İsterseniz farenizi de sahibi olduğunuz hesap ile kaydedebilirsiniz.

Son düzenleme:
Malesef ayarlarınızı kullanabilmeniz için Deathadder Elite synapse yazılımına ihtiyaç duyuyor. Razer hesabı oluşturmak çok büyütülecek bir konu değil. Steelseries de benzer şekilde sizden hesap oluşturmanızı istiyor fakat sizi zorlamıyor. Sadece hafıza birimi olan modeller ayarlarınızı fare üzerinde kaydediyor.
Default dpi ayarı 800 dpi sanırım. Synapse 3 çok kötü bir yazılım değil fakat çok istikrarlı çalışan güvenilir bir yazılım da değil. Sıklıkla karşılaştığım sorun synapse windows imleç hızlandırma modunu açabiliyor. Her seferinde kontrol etmek zorunda kalıyorum. Yalnız Chroma kullanıyorum Elite belki farklı olabilir.
Kayıt konusu bildiğiniz hesap oluşturma işlemlerinden farklı değil. İsterseniz farenizi de sahibi olduğunuz hesap ile kaydedebilirsiniz.
Bir hesaba sahip değilim, ilk Razer ürünüm olacak eğer bu fareyi alırsam. 800 dpi zaten oynadığım ayardı. Fakat eğer synapse 2 ile bu fareyi kullanma şansım varsa indiririm. Çok çok senin gibi kontrol ederek synapse 3 programlıyla kullanacaz. Bazen atıyor kafam al Zowie EC-2B ama görünüşe baya önem veriyorum. Hoşuma gidiyor. Bazı arkadaşlar var kulaklığı görmüyorsun şekile niye para veriyorsun diye. E kulağımda ne var biliyorum sonuçta neye benzediğini de. Fare için de öyle. Birazcık ışıklandırma güzel oluyor. Malum Deathadder Elite hem performans hem de ergonomi açısından gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı