- Katılım
- 24 Haziran 2024
- Mesajlar
- 8.278
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 19
Kronik sorunlu ürünleri indirim diye millete iteleme hocam. İndirim olsa dahi bu gibi mouselara 5 kuruş para verilmez. Şundan çok daha iyi mouselar var o bütçede.
Hocam bende o bütçedeki mouseleri arıyorum bulamadım.Kronik sorunlu ürünleri indirim diye millete iteleme hocam. İndirim olsa dahi bu gibi mouselara 5 kuruş para verilmez. Şundan çok daha iyi mouselar var o bütçede.
Hocam yaklaşık bir sene bu mouse u kullandım ve yeni mousea geçtim, valorantta fln scroll tuşunu kullanmayı unutmuşum 1-2-3 le değiştiriyorumMaalesef bu fareye sahibim, almayı düşünen varsa alternatiflere baksın. Sayfayı aşağı kaydırıyorum yukarı çıkıyor, yukarı kaydırıyorum 3 aşağı 1 yukarı geliyor. CS, Valorant vs. scroll tuşu kullanamıyorum. Sketchbook uygulaması kullanıyorum yakınlaştırıyorum güya kağıt nanometre boyutuna düşüyor, ekranda kağıdı arıyorum.
Almayın; çoktan sipariş verdim diyorsanız yanlış hatırlamıyorsam bu farenin 2 farklı versiyonu vardı, biri Çin'de üretiliyordu biri Avrupa'da, Avrupa'da üretilen versiyonda böyle bir problem yok diye hatırlıyorum, umarım ondan sipariş vermişsinizdir. Henüz almadıysanız da uzak durun, çekilecek dert değil.
Üfleyince düzeliyor muhabbeti vardı![]()
2 3 sene abaza gibi kullandım sonra scroll gitti üfleyerek çalışıyordu ama bir üflüyordum 10 gün gidiyordu bir üflüyordum 10 dakika gidiyordu. Ama yine de alınır. 2 sene garantisi var. 2 sene de yenisini alırsınız 500 TL zaten. Malzeme kalitesi hissiyat ve yazılım olarak bu bütçede rakipsiz.
Aldıktan 3 ay sonra scrollum atmaya başlamıştı, garantisi bitmeye 5 ay kala komple scroll kırılmıştı. Yenisini garantiyle aldım oda scroll zıplaması yapıyor ve satmaya çalışıyorum. Hocam çok tercih edilmeye müsait bir mouse mi bilemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.