Razer DeathAdder Essential RZ01 alınır mı?

Ben SteelSeries severim ama mouse işi biraz size bağlı. Mouse seçmenin en iyi yolu, deneyebileceğiniz bir mağazada elinize uygunluğunu test etmektir. @Oakgn45

Ekleme: Ben kullanırım Rival 3. Önceden Kinzu V3 ve Rival 300s kullanmıştım, gayet memnundum. Ama Razer ürünler daha iyi olabilir.

Razer DeathAdder Essential kronik sorunlu, SteelSeries Rival 3 ise kronik LOD ve scroll tuşu sorunlu. Corsair Sabre Pro ve Gigabyte Aorus M4 öneririm.

Sabre Pro için gerekli olan dosyayı @JakerT4'ün veya benim profilimde bulabilirsiniz. Hatta mümkünse paylaşabilir misin canım? @JakerT4

Sensör olarak Rival 3 geride kalıyor diğer atılan mouselara göre eğer elinize uyuyorsa atılan 3 fareden birini almanız daha mantıklı olur fiyat olarak aynılar.

Razer DeathAdder Essential kronik sorunlu, SteelSeries Rival 3 ise kronik LOD ve scroll tuşu sorunlu. Corsair Sabre Pro ve Gigabyte Aorus M4 öneririm.

Sabre Pro için gerekli olan dosyayı @JakerT4'ün veya benim profilimde bulabilirsiniz. Hatta mümkünse paylaşabilir misin canım? @JakerT4

Technopat Haberler

Geri
Yukarı