Aynı sorun vardı artık sinirden kutusuna koydum yenisini aldım. Çözümünü bende baya bir süre aramıştım. Bulamamıştım.Farenin scroll tuşu aşağı indirdiğimde yukarı çıkıyor.
Bayağıdır olan bir sorun fakat artık canıma tak etti. Nasıl çözerim bu sorunu?
Mouse= Razer DeathAdder Essential.
Denemiştim önceden uflemedigim yer kalmadı 5dk sonra tekrar oluyor başka bir çözümü varmı?Kronik sorunlu maalesef. Güçlüce orta tekere üfleyin düzeliyor, haftada bir tekrarlamanız gerek.
Benim bildiğim yok. Ben o şekilde düzeltiyorum. Garantiye gönderdiğimde ne yaptılarsa artık 1 ay bozulmamıştı. Performax Xotran diye bir mouse var, kendisi dandik ama sensörü fiyatına göre bayağı iyi istiyorsanız onu alın bununla eziyet çekmeyin.Denemiştim önceden uflemedigim yer kalmadı 5dk sonra tekrar oluyor başka bir çözümü varmı?
Denemiştim önceden uflemedigim yer kalmadı 5dk sonra tekrar oluyor başka bir çözümü var mı?
Nasıl değiştirilir?Tekerlek değiştirilebiliyorsa değistirmek yoksa yeni bir mouse almak.
Denemiştim önceden uflemedigim yer kalmadı 5dk sonra tekrar oluyor başka bir çözümü var mı?
Ne yaptın bro?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.