Razer DeathAdder Essential takılıyor

mcpootis

Femtopat
Katılım
20 Temmuz 2023
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mouse'um hızlıca sağ veya sola çevirdiğimde bir yerde takılı kalıyor ve istediğim yere gitmiyor. Fareyi 1000Hz de kullanıyorum ama sorunu anlamadım. YouTube'dan araştırdıklarım işe yaramadı.

Mouse: Razer DeathAdder Essential.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde DeathAdder Serisindeki çoğu modelin Sensör kalitesi zirvededir. Fakat bu mouse 2013 model olması sebebiyle şimdiki modellerine göre doğal olarak hata payı fazla olması normaldir. Yanlış bilmiyorsam 2 yıl garantisi olması lazım. Ne zaman aldınız hocam?
 
Normalde DeathAdder Serisindeki çoğu modelin Sensör kalitesi zirvededir. Fakat bu mouse 2013 model olması sebebiyle şimdiki modellerine göre doğal olarak hata payı fazla olması normaldir. Yanlış bilmiyorsam 2 yıl garantisi olması lazım. Ne zaman aldınız hocam?
çarşamba günü elime ulaşmıştı
 
çarşamba günü elime ulaşmıştı
1- Ürün White versiyonu mu yoksa Klasik hepimizin bildiği siyah olandan mı?
2- Mouse Pad kullanıyor musunuz? Eğer yoksa normaldir, ben eski Faremi masanın üzerinde kullanıyordum. Bu da tabikide performansımı ciddi derecede düşürüyordu.
3- Bu olaydan şüphe ettiğiniz herhangi bir şey var mı? Örneğin: Dpi ayarını yüksekte kullanmak veya herhangi bir darbeye maruz kalmak vs.
 
1- ürün white versiyonu mu yoksa klasik hepimizin bildiği siyah olandan mı?
2- mouse pad kullanıyor musunuz? Eğer yoksa normaldir, ben eski faremi masanın üzerinde kullanıyordum. Bu da tabii ki de performansımı ciddi derecede düşürüyordu.
3- bu olaydan şüphe ettiğiniz herhangi bir şey var mı? Örneğin: DPI ayarını yüksekte kullanmak veya herhangi bir darbeye maruz kalmak vs.

Ürün white versiyon. Mouse pad var ve başına hiçbir şey gelmedi yeni almıştım.
 
Ürün white versiyon. Mouse pad var ve başına hiçbir şey gelmedi yeni almıştım.
Razer programından Hz değerini düşürmeyi deneyin. Yada ne bileyim başka ayarlarla da oynamayı deneyebilirsiniz. Tam da bu fareden almayı planlıyordum içime kurt düştü şimdi. 🫠
 
Razer programından Hz değerini düşürmeyi deneyin. Ya da ne bileyim başka ayarlarla da oynamayı deneyebilirsiniz. Tam da bu fareden almayı planlıyordum içime kurt düştü şimdi. 🫠

Hz'yi düşürüp denediğimi hatırlıyorum ama bir daha denerim. Eğer alacaksanız Essential modeli dışında alın bence eğer sorun sadece bende değilse, tabii fiyat biraz fazla ama yapacak bir şey yok. Bir de çevremde DeathAdder için çabuk bozuluyor, çift tıklama oluyor veya scroll bozuluyor diye duymuştum, eğer cidden iyi bir mouse istiyorsanız ve paranızda varsa DeathAdder dışında başka bir modele yönelmenizi tavsiye ederim ama tabii güzel mouse ergonomik ben bu duyumları göz önünde bulundurarak yine de aldım. Bir de şunu diyeyim, ben 600 DPI kullanıyorum ve en çok takılma Valorant'ta yaşadım çok oynamıyorum zaten ama diğer oyunlarda (Rainbow Six: Siege vb.)Takılma sorunu yok fakat bu hiç olmadığı anlamına gelmiyor masaüstünde hızlıca kaydırınca da oluyor eğer çok düşün sens oynamıyorsanız alabilirsiniz.
 
Geç döndüğüm için özüt dilerim affedin. Ha nerde mi kaldım? Durum şöyle: Hocam artık bende bunalım geçirmeye başladım. Yok Bu model eskidi, bunun sensörü iyi değil, yok işte alınmaz, değmez, paranızı çöpe atarsınız tarzı muhabbetlerden dolayı artık hiçbir şey alamaz olduk. 600 TL bütçem vardı onu da annem el koydu, Artık Glorious modellere bakıyorum. Yani Yaklaşık 1000 TL'ye ihtiyacım var. Sakına sakın sadece etrafınızdaki insanların dediğine göre bişey almamazlıktan gelmeyin Veya almaktan vazgeçmeyin.

Ben Yaklaşık 850 TL'ye Gamepower Ogre RGB mekanik klavyesini aldım. Ama kimse önermiyordu. Yok efendim kronik sorunu varmış, bir zamandan sonra basmıyormuş, çabuk eskiyormuş falan. Hiçte öyle değil. 2 aydır krallar gibi kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım mesela. Gayette üründen memnunum. Eğer sadece eleştiren ve yorumlayanlara işi bıraksaydım zaten bu fikri çoktan unutmam gerekirdi.
 

Geri
Yukarı