Razer DeathAdder V2 Mini vs. Razer DeathAdder essential

Tam olarak bütçe belirtir misiniz?

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Eliniz kaç cm sorabilir miyim, fareyi kavradığınızda parmaklarınız dışarıda kalıyor mu bir de hangi tutuş şekline uygun acaba, ben de almayı düşünüyorum ama 19 cm el için uygun mu bilemiyorum. Essentials ile V2 mini arasında kaldım.

Tam olarak bütçe belirtir misiniz?

Max 200 TL'lik bir şey düşünüyordum ben. Bu arada Essentials çok mu kötü? Yani şu anda da Hepsiburada, N11 gibi yerlerde de satıldığını görüyorum uzun vadede üzer mi sizce? Büyüklügü de 14 cm falan bu bakımdan elime de çok uygun.

Son düzenleme:
Elinize olmayacaktır. Benim elim 14 cm. Elime cuk oturdu. Size küçük geleceği aşikar. Tam bütçe belirtebilir misiniz?
Essentials çok kötü bir model değil ama gerçekten çok eski bir fare. Daha iyi alternatifleri var:

Hepsi PixArt 3327 kullanıyor. DPI oranları dışında bir farkları yok. 220 IPS tarama hızına ve 30g ivmelenmeye sahipler. Gerçi M808 için 200 IPS diye belirtmişler ama sensör farkı aynı sensör. Elinize uygun olanı alın gitsin.

Son düzenleme:

Elim kaç cm bilmiyorum fakat eğer tam olarak tutarsam işaret parmağımla orta parmağımın yarısı dışarıda kalıyor. Ben claw grip şekilinde kullanıyorum diye bilirim o yüzden güzel. Teşekkür ederim almayı düşünüyorsanız size de hayırlısı gayet güzel mouse. Ama elim 17cm üzerinde diye biliyorum.

Hayırlı olsun hocam. Pişman olmazsınız.

Hmm, peki öyleyse siz öyle diyorsanız doğrudur. En iyisi bu modellere bir göz atayım. Çok teşekkürler.

Teşekkür ediyorum, türkçe dil desteği de olsa programında tadından yenmezmiş.
Tabii ki öyle ancak programında biraz vakit geçirirseniz alışabilirsiniz. Razer son zamanlarda Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaparak ve ürünlerini aynı zamanda çıkartarak yoğunluk vermeye başladı. Yakında öyle şeyler görebiliriz belki.

Palm olmaz fakat fingertip, claw rahatlıkla kullanabilirsiniz fakat önceki mouse büyüklüğü de fark hissettirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…