Razer DeathAdder V2 Pro vs V3 Pro

Makaleler
1
Yer
Super Mario World
Merhaba. Razer'in kablosuz DeathAdder modelinin guncel versiyonu ile bir onceki (V2) versiyonu arasında kaldım. Aralarinda kaldigim benim icin en onemli iki konu; kasa yapisi (tutus ergonomisi) ve fiyati.

V2'nin fiyati 1600 lira iken, V3'un fiyati 3500-3600 civarlarinda. Aralarinda 2 kattan daha fazla bir fiyat farki var.

V2'de RGB aydinlatma var ek olarak. V3'te ise daha gelismis bir sensor, daha iyi bir kasa yapisi (Razer'in soyledigi) ve sag/sol Click tuslarinin govdeden ayri olmasi daha kolay bir tusa basim hissiyatini verecek gibi geliyor bana. Ikisini de elime alma/kullanma firsatim olmadi daha once. Su anda SteelSeries Rival 110 kablolu mouse kullanıyorum. Kablosuz fareye gecmek istiyorum ve bu iki model arasında kaldım.

Sizce bu fiyat farkina V3 almaya deger mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
bahsettiğin iki modeli de kullandım, aralarında devasa bir farklılık yok. bahsettiğin tutuş ergonomisi v3 pro da daha iyi evet. elin orta ve alt kısmını daha iyi dolduruyor v2 pro ya göre. v3 pro nun bence en büyük farkı hafifliği. cihazı elinde tutarken bu kadar büyük bir mouse u nasıl bu kadar hafif yapabilmişler şaşkınlığı oluyor.

benim el ölçüm 18 cm ve v3 pro da %100 hakimiyet sağlayamıyorum çünkü büyük bir mouse. palm grip tutan ve eli minimum 19 cm olan arkadaşlar için uygun gördüğüm bir model. skatezleri olsun sensör kalitesi olsun palm grip için piyasanın amiral gemisi diyebilirim v3 pro için.

1 yıldan fazla bir sürede logitech superlight kullanmıştım. v3 pro da beni en çok üzen husus batarya ömrü olmuştu. günlük ortalama bir süremi bilgisayar başında geçiririm. superlight ın şarjı yaklaşık 13-14 gün civarında biterken v3 pro da bu süre 1 haftayı buluyor bulmuyordu. hem geç şarj alıyor hemde tez bitiyordu. logitechle ayda 3. kez şarj etme durumuyla karşılaşmazdım. başka merak ettiğin husus varsa sorabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı