Razer DeathAdder V2 Pro vs Viper Ultimate vs Logitech G PRO

Bütçe
1500

emre kuşlu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lisans
El ölçülerim 19-8 cm ve palm grip tarzı tutuyorum. Yazdığım ürünler arasından hangisini önerirsiniz veya daha iyisi var mı aynı paralara?

Sağ Click çift tıklama sorunu var diyorlar acaba yüzde kaçında var bu mouselerin bana denk gelir mi :D

Dostum hiç bilmiyorum vallahi uzun süredir kullanıyorum hiç yaşamadım öyle bir sorun.
Dostum hiç bilmiyorum vallahi uzun süredir kullanıyorum hiç yaşamadım öyle bir sorun.

Razer DeathAdder V2 proyada bakabilirsiniz ama Valorant CS gibi oyunlar oynuyorsanız ben Viper öneriyorum.

Razer DeathAdder V2 proyada bakabilirsiniz ama Valorant CS gibi oyunlar oynuyorsanız ben Viper öneriyorum.
Sadece cs go oynarım diye düşünüyorum. Razer blackshark v2 pro kulaklığım var o yüzden razer alasım var aslında. Tanıtım videosu çekmek için almıştım beğendim.

DeathAdder ergo tasarımıyla palm için daha uygun. V2 ile G PRO şekil olarak benzerler hoşunuza gideni alın. Tercihim G PRO olurdu.

Razer'in tüm ürünleri kaliteli bende vazgeçmiyorum Razer'dan.
Bende öyle olacağım sanırsam :)
DeathAdder ergo tasarımıyla palm için daha uygun. V2 ile G PRO şekil olarak benzerler hoşunuza gideni alın. Tercihim G PRO olurdu.
G pro için forumlarda skatez değiştirme olayları gördüm orjinal skatezleri kötü mü ? Ben mouseyi aldıktan sonra sürekli ugraşmak istemiyorum skatez vs.

Bende öyle olacağım sanırsam :)

G PRO için forumlarda skatez değiştirme olayları gördüm orijinal skatezleri kötü mü? Ben fareyi aldıktan sonra sürekli ugraşmak istemiyorum skatez vs.

Bu konuda bir bilgim yok ama sanırım Razer'lerin skatezleri daha iyi. V2 var bende bayağı iyi skatezleri. Skatez değiştirmek çok kolay ayrıca özellikle sıfır gelen bozulmamış bir skatezi çıkarıp takmak.

Bu konuda bir bilgim yok ama sanırım Razer'lerin skatezleri daha iyi. V2 var bende bayağı iyi skatezleri. Skatez değiştirmek çok kolay ayrıca özellikle sıfır gelen bozulmamış bir skatezi çıkarıp takmak.
Sanırım ucuza denk getirdiğimi alırım hepsi kaliteli sadece ayırt edici özellik veya kronik sorun var mı bunu öğrenmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı