Commanjettere
Hectopat
palm grip tutuyorsanız en iyi tutuş hissiyatını deathadder verir size. el ölçülerimiz ve tutuşumuz aynı sizle. ben olsam bu üçü arasından dav2 alırdım
Dav2 pro daha ergonomik yani diğerlerine göre. Dikkate alacağım teşekkür ederim.palm grip tutuyorsanız en iyi tutuş hissiyatını deathadder verir size. el ölçülerimiz ve tutuşumuz aynı sizle. ben olsam bu üçü arasından dav2 alırdım
Aldım önerin için teşekkür ederim tam elime göre oldu çok rahat. Biraz programı karışık geldi ama çözerim zamanla.palm grip tutuyorsanız en iyi tutuş hissiyatını deathadder verir size. el ölçülerimiz ve tutuşumuz aynı sizle. ben olsam bu üçü arasından dav2 alırdım
Aldım önerin için teşekkür ederim tam elime göre oldu çok rahat. Biraz programı karışık geldi ama çözerim zamanla.palm grip tutuyorsanız en iyi tutuş hissiyatını deathadder verir size. el ölçülerimiz ve tutuşumuz aynı sizle. ben olsam bu üçü arasından dav2 alırdım
Dav2 Pro daha ergonomik yani diğerlerine göre. Dikkate alacağım teşekkür ederim.
Razer Viper Ultimate denedim birinden almaya gittiğimde çok hafif geldi ve DeathAdder V2 Pro sipariş ettim gelince bilgilendirme yapacağım.
Aldım önerin için teşekkür ederim tam elime göre oldu çok rahat. Biraz programı karışık geldi ama çözerim zamanla.
Aldım önerin için teşekkür ederim tam elime göre oldu çok rahat. Biraz programı karışık geldi ama çözerim zamanla.
Dediğim gibi daha programı çözemedim pek ama ışıklandırma ile dpi ayarını yaptım makro ile işim olmadığı için bakmadım.Hocam tuş atamalarını nasıl yaptınız normal kullanımda sıkıntı yok ama CS'de çalışmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.