Razer DeathAdder V2 Pro vs Viper Ultimate vs Logitech G PRO

Bütçe
1500
palm grip tutuyorsanız en iyi tutuş hissiyatını deathadder verir size. el ölçülerimiz ve tutuşumuz aynı sizle. ben olsam bu üçü arasından dav2 alırdım
Dav2 pro daha ergonomik yani diğerlerine göre. Dikkate alacağım teşekkür ederim.
Razer viper ultimate denedim birinden almaya gittiğimde çok hafif geldi ve deadhadder V2 pro sipariş ettim gelince bilgilendirme yapacağım.
palm grip tutuyorsanız en iyi tutuş hissiyatını deathadder verir size. el ölçülerimiz ve tutuşumuz aynı sizle. ben olsam bu üçü arasından dav2 alırdım
Aldım önerin için teşekkür ederim tam elime göre oldu çok rahat. Biraz programı karışık geldi ama çözerim zamanla.
Aldım önerin için teşekkür ederim tam elime göre oldu çok rahat. Biraz programı karışık geldi ama çözerim zamanla.

Son düzenleme:
Dav2 Pro daha ergonomik yani diğerlerine göre. Dikkate alacağım teşekkür ederim.
Razer Viper Ultimate denedim birinden almaya gittiğimde çok hafif geldi ve DeathAdder V2 Pro sipariş ettim gelince bilgilendirme yapacağım.

Hocam tuş atamalarını nasıl yaptınız normal kullanımda sıkıntı yok ama CS'de çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı