Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed fare kopuyor

Rıdvan Tamaç

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yaklaşık 1.5 sene aldığım mouse şu sıralar oyun oynarken kopma yapıyor. Apex Legends ve Battlefield 1 oynarken ortalama 20-30 dk sonra mouse kopuyor ve sürekli USB bağlantı sesi gelip gidiyor ayrıca atıyorum tam mouse giderken ateş ettiysem sürekli sol tık takılı kalıp ateş ediyor takılı kalmış gibi, farenin dongleını sürekli çıkarıp takıyormuşum gibi Windows USB tak-çıkar sesi geliyor. Normalde internette dolaşırken veya LoL oynarken sorun yok ama bu 2 oyunu oynarken problem çıkarıyor.

Dongle çıkarıp bir süre bekleyince düzeliyor ama oyun esnasında da bunu yapmak problem oluyor elbette. Bir arkadaşım problemin ekran kartından kaynaklandığını, bazı internet yorumlarına göre anakart olduğu söyleniyor. Ofisin faresini eve götürdüm ve oynadım problem çıkarmıyor ve kendi faremi ofise götürdüm ve iş yaparken problem çıkarmıyor. Yani DeathAdder farem benim bilgisayarımda Apex, Battlefield gibi oyunlar oynarken kopma sorunu çıkarıyor. Bu garanti kapsamına girer mi veya bu problemin bir çözümü var mıdır?

Çünkü çok garip bir problem ve internette çözüm bulamadım.

Aynı sorunu DeathAdder V2 ile yaşadım ve çözümü fareyi değiştirmek ile buldum. Ya driver ya da farenin eskimesiyle kaynaklı ama yüksek ihtimalle fareden kaynaklı. Yaklaşık 1-2 yıl kullandıktan sonra kopmaları bende yaşamaya başladım. Kulaklığım Kraken v3X'Ti onu değiştirdim sonra driver kulaklığı bulmaya çalıştığından yeni kulaklığın bağlantısını kesiyordu. Driver'ı silip yeniden yükledim düzeldi ama mouse kesilmesi düzelmedi. Yaklaşık 1-2 ay bir sürü çözüm denedim olmadı. 3-4 gün önce yeni mouse aldım ve Razer'ın defterini komple kapattım sorun düzeldi. Yüksek ihtimalle eskidiğinden dolayı yapıyor.

Aynı sorunu DeathAdder V2 ile yaşadım ve çözümü fareyi değiştirmek ile buldum. Ya driver ya da farenin eskimesiyle kaynaklı ama yüksek ihtimalle fareden kaynaklı. Yaklaşık 1-2 yıl kullandıktan sonra kopmaları bende yaşamaya başladım. Kulaklığım Kraken v3X'Ti onu değiştirdim sonra driver kulaklığı bulmaya çalıştığından yeni kulaklığın bağlantısını kesiyordu. Driver'ı silip yeniden yükledim düzeldi ama mouse kesilmesi düzelmedi. Yaklaşık 1-2 ay bir sürü çözüm denedim olmadı. 3-4 gün önce yeni mouse aldım ve Razer'ın defterini komple kapattım sorun düzeldi. Yüksek ihtimalle eskidiğinden dolayı yapıyor.

Teşekkürler cevabın için. Bende driveri silip yeniden yükleyip deneyeyim o zaman. Olmazsa yeni mouse alıp belki düzeltirler veya değiştirirler diye servise yollayayım. Yapacak bir şey yok, bir daha Razer kullanamayız :)

Teşekkürler cevabın için. Bende driveri silip yeniden yükleyip deneyeyim o zaman. Olmazsa yeni mouse alıp belki düzeltirler veya değiştirirler diye servise yollayayım. Yapacak bir şey yok, bir daha Razer kullanamayız :)

Eğer garantisi hala varsa gönderebilirsin bende garanti bittiği için gönderemedim aynı farenin yedeği de vardı onu da takasım gelmedi. Razer Synapse 3 ve 4 var önceden bende 3 yüklüydü 4'ü yükleyince biraz kesti ama sonra yine yapmaya başladı. Şimdi ATK Blazing sky Z1 Pro Max aldım 1 haftadır kullanıyorum aşırı memnun kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı