İnceleme Razer DeathAdder V2 X

Hocam ben DeathAdder V2 X HyperSpeed ile HyperX PulseFire haste Wireless arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım.

Hocam ben DeathAdder V2 X HyperSpeed ile HyperX PulseFire haste Wireless arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Ikisi de guzel mouse. Pilli olmasi durumu rahatsiz edecekse Haste al. Rahatsiz etmiyorsa V2X al.

Tamam hocam zaten şimdi baktım haste 1700TL olmuş v2X 850TL şu an çok fark var ben haste i 1300 sanıyordum zaten.

Reddit'te dolaştığımda bu mouse için modemin 2.4 GHz sinyali ile farenin 2.4 GHz alıcısının çakışmasından kaynaklı kesinti ve internet hızında yavaşlama olduğundan fazlaca bahsedilmiş. Buna benzer bir sorun yaşadınız mı? @BerkayZ87

Birçok 2.4GHz kanalını kullanan cihazda bu durum mevcut.

Yani bir başka üründe de bu yaşanabilir tamamen ortam koşula bağlı olarak değişir derim ben.

Bu sorun bütün BT/2.4 cihazlarda olabilen bir durum. Ama 2.4 cihazlarda pek olağan bir durum değil. En azından ben hiçbir sorun yaşamadım. İnternet hızımda da yavaşlama olmadı. Ama BT kullanırsam çakışır muhtemelen. Evde çok fazla 2.4 cihaz var.

Birçok 2.4GHz kanalını kullanan cihazda bu durum mevcut.

Yani bir başka üründe de bu yaşanabilir tamamen ortam koşula bağlı olarak değişir derim ben.

Viper Ultimate kullanmıştım aynı şekilde ve sorun çıkmadı ama bu cihazla alakalı çok fazla şikayet duyduğum için acaba kronik bir sorun mu diye düşünmeye başladım.

Razer bu kadar detaylı anlatamazdı hocam. Elinize sağlık.

Kullandığınız modem şu anda 2.4 GHz olarak mı çalışıyor yoksa 5 GHz mi? 5 GHz olarak kullanan kullanıcılar sorunu giderdiklerini belirtmişler ama ne yazık ki kullandığım modem 2.4 GHz'de çalıştığı için alıp almamakta tereddüt ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…