Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

Bütçe
3000 TL
Yer
Ankara
2.5 yıldır DeathAdder V2 X HyperSpeed kullanıyorum ve ergonomik olarak mousedan çok memnunum. Malum fiyatlar sebebi ile yedek bir mouse almak istiyorum. DeathAdder V2 X 2190 TL iken şarjlı model olan DeathAdder V3 HyperSpeed ise 3150 TL. Farklı bir alternatif istemiyorum, ikisi arasında en makul tercih konusunda önerinizi bekliyorum.

2.5 yıldır DeathAdder V2 X HyperSpeed kullanıyorum ve ergonomik olarak mousedan çok memnunum. Malum fiyatlar sebebi ile yedek bir mouse almak istiyorum. DeathAdder V2 X 2190 TL iken şarjlı model olan DeathAdder V3 HyperSpeed ise 3150 TL. Farklı bir alternatif istemiyorum, ikisi arasında en makul tercih konusunda önerinizi bekliyorum.

5 kat daha iyi.

V3 Hyperspeed alın da 3 bin bütçede bu ürünü önermeye elim varmıyor.

5 kat daha iyi.

Hocam farklı bir alternatif istemiyorum diye belirttim ama. Ergonomik olarak DeathAdder serisinden memnunum kablolusunu da kullandım ve başka Mouse'lar ile rahat etmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı