Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı?

bqranthe

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 - RX570 8GB - 8GB CORSAİR 3200MHZ 8GB HYPERX FURY 3200 MHZ - 600W DARK FORCE PSU - XİMATEC KASA - 360GB SATA3 SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, elimde AJazz AJ159 Pro mouse var, 8 kHz. Ben Razer DeathAdder V3 Pro'ya geçeyim mi? Geçiş şu şekilde: Bir arkadaş 1,5 sene kullanmış ve scroll'da sadece üste 3 teker döndürünce 1 teker aşağı iniyor, onun dışı problemi yok. Bir de dongle'ı var. Ben kendi mouse'umu ve üstüne 700 TL verip bu mouse'u alayım mı?

Arkadaşlar, elimde AJazz AJ159 Pro mouse var, 8 kHz. Ben Razer DeathAdder V3 Pro'ya geçeyim mi? Geçiş şu şekilde: Bir arkadaş 1,5 sene kullanmış ve scroll'da sadece üste 3 teker döndürünce 1 teker aşağı iniyor, onun dışı problemi yok. Bir de dongle'ı var. Ben kendi mouse'umu ve üstüne 700 TL verip bu mouse'u alayım mı?

Hayır tabii ki de. Scroll sorunu kronik olan ürünü ve sorun zaten başlamışken neden alıyorsunuz ?

Hayır tabii ki de. Scroll sorunu kronik olan ürünü ve sorun zaten başlamışken neden alıyorsunuz?

Mouseumdan kat be kat iyi ya ondan sormak istedim. Lütfen diğer arkadaşlar da görüşlerini belirtsin.

Arkadaşlar, elimde Ajazz AJ159 Pro mouse var, 8 KHz. Ben Razer DeathAdder V3 Pro'ya geçeyim mi? Geçiş şu şekilde: Bir arkadaş 1,5 sene kullanmış ve Scroll'da sadece üste 3 teker döndürünce 1 teker aşağı iniyor, onun dışı problemi yok. Bir de Dongle'ı var. Ben kendi faremi ve üstüne 700 TL verip bu fareyi alayım mı?

Olabilir. İçini açmayı biliyorsan açıp kendinde halledebilirsin. Eğer bilmiyorsanda Matfix Customs'dan encoder değişimi yaptırırsın Dav3 Pro sahibi olursun temizinden.

Scroll atlaması tozdan kaynaklı bile olabilir. İçini açıp temizlesen bile düzelir belki.

Arkadaşlar, elimde Ajazz AJ159 Pro mouse var, 8 KHz. Ben Razer DeathAdder V3 Pro'ya geçeyim mi? Geçiş şu şekilde: Bir arkadaş 1,5 sene kullanmış ve Scroll'da sadece üste 3 teker döndürünce 1 teker aşağı iniyor, onun dışı problemi yok. Bir de Dongle'ı var. Ben kendi faremi ve üstüne 700 TL verip bu fareyi alayım mı?

Alınmaz, kronik scroll farenin babası.

Bir arkadaş 1,5 sene kullanmış ve scroll'da sadece üste 3 teker döndürünce 1 teker aşağı iniyor, onun dışı problemi yok.
Daha ne olması lazım? 😄

Karşılığında vereceği mouse Ajazz 159 Pro. 1000TL'lik Çin malı mouse. Satmaya kalksa 1000TL'ye bile zor alıcı bulur şu devirde. 700TL üstüne verip alsa hadi bir de encoder değiştirtse 1500TL'ye dav3 Pro'ya geçmiş olur işte.

Ben de buna katılıyorum ve böyle düşünüyorum, yorumlarınız çok değerli benim için çok teşekkürler.

Bir arkadaş 1,5 sene kullanmış ve Scroll'da sadece üste 3 teker döndürünce 1 teker aşağı iniyor, onun dışı problemi yok.
Daha ne olması lazım? 😄

Elimdeki mouse cidden iyi bir mouse değil ve Çin malı, Temu'dan alınma. Satması zor yani benimki de 9 aylık arada 6 aylık bir fark falan var, anlatabildim mi bilmem. :)

Kronik scroll sorunlu bir ürün, neden elinde sorunsuz kullandığın bir fareyi verip hem kronik hem de zaten kroniği patlamış bir fareyi alasın?

Benim faremi biliyor musunuz efendim, ona göre kıyas yapın bence. Tabii ki yorumunuz çok değerli ama pek katılamadım.

Ben de buna katılıyorum ve böyle düşünüyorum, yorumlarınız çok değerli benim için çok teşekkürler.

Elimdeki mouse cidden iyi bir mouse değil ve Çin malı, Temu'dan alınma. Satması zor yani benimki de 9 aylık arada 6 aylık bir fark falan var, anlatabildim mi bilmem. :)

Benim faremi biliyor musunuz efendim, ona göre kıyas yapın bence. Tabii ki yorumunuz çok değerli ama pek katılamadım.

Dediğim gibi içini açar tozunu alırsın Scroll düzelmez rahatsız ederse. ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ

Matfix 750TL yeni scroll taktırırsın olur biter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı