Razer DeathAdder V3 Pro nasıldır?

Bütçe
2500
Aerox 9 almıştım SteelSeries fakat elime büyük geldi. Şu anda kullandiğim Rival 3 var. Razer alacaktım 2 bin TL civarı o da pilliymiş o yüzden uzak durdum.
Razer DeathAdder V3 Pro almayı düşnüyordum fakat o da 5 bin civarında cok kararsızım. Coğu Zowie falan öneriyorlar fakat onunda hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum o da hemen hemen.
Razer DeathAdder V3 Pro fiyatın da ne yapacağımı bilemiyorum bana ortalama 1000 - 2500 TL civarında mouse önerebilir misiniz 100 200 TL geçebilir ve altıda olabilir baraj o kadar önemli değil sadece 5bin civarı vermek istemiyorum ama.
Razer DeathAdder V3 Pro de top tier 1 de kararsızım. Yorumlarınızı ve önerilerinizi eksik etmeyiniz.
Kendi deneyimimi paylaşacağım Deathadder V3 Pro ile, kronik aorunlu. Scroll tekerleği bozuluyor ve anca kuvvetli şekilde üflersen çalışıyor.

F1 Ultimate almayı düşünüyorum adını söylememişsin ama inceledim bayağı Pro ile farkı nedir?

Bütçeniz yetiyorsa pro Alın boyutu fln vs aynı sadece Pro orijinal olanı Cobra onun yan versiyonundiyebiliriz

Bütçeniz yetiyorsa pro Alın boyutu fln vs aynı sadece Pro orijinal olanı Cobra onun yan versiyonundiyebiliriz

Ben 4 5 Aydır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ben 4 5 Aydır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Paranız yetiyorsa da bunu alın daha uzun gider ve Orjinal olanı.Yalnız bence gerek yok Razer cobra iyi zaten dediğim gibi kullanıyorm 4 5 aydır.Razer cobra pro Trendyolda 3900tl.Razer Cobra İse 900tl

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı